Gazipaşa ilçesinde Şehit Ast. Kd. Üçvş. Süleyman Gür Bulvarı'ndaki yapı market önünde, çarşamba günü saat 16.00 sıralarında, işverenin, çalışanını otomobilin bagajında taşıdığı anlar, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerde, inşaatlarda boya işi yapan işveren, otomobiliyle bulvardaki yapı marketin önünde durdu. Sürücü otomobilinden inerken, çalışanı ise bagajdan çıktı.

Yapı marketten ayakkabı alıp çıkan kişi ve işçisi tekrar otomobile yöneldi. İşçi yine bagaja bindi. Bulvardaki bir kişi ise işçinin girdiği bagajın kapağını kapatmasına yardım etti. O anlar ayrıca güvenlik kamerasına yansıdı.

Savcılık talimatıyla kamera kayıtlarını inceleyen Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, işveren ve işçiye ulaştı. Polis merkezinde ifadeleri alınan ve isimleri açıklanmayan bu kişilerin akraba olduğu belirtildi. İşveren ile işçi ifadesinde şikayetçi olmadıklarını belirtti.


İşverene Trafik Tescil Büro Amirliği tarafından araç dışında yolcu taşımaktan 1665 lira para cezası kesildi.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Alper 16.01.2022 12:42
    İnce naylonlardan alıp, işçileri bindirirken böyle naylonları kullanması daha doğru olurdu bence de. Dışarıdan bakınca çok şık olmamış gerçekten de...
  • Yavuz 27 16.01.2022 02:30
    Yazık çok yazık böyle insanlara yapılırmı birde bu insanların sırtından para kazanıyorsunuz Şimdi o patron para cezası ödedimi, bakarsın adamın aylığın yarısını keser Utanmadan. Sonuç ben Patronum
  • İSTANBULLL 15.01.2022 20:09
    Aralarında sorun yoksa sıkıntı yok, başka bir günde diğeri girer bagaja , akrabalarmış zaten. Herşeye de karışmamak en güzeli :)
  • 34 İstanbul 15.01.2022 17:52
    Normaldir bu memlekette inşaat işçisi nin hiçbir itibarı yoktur