Kadıköy'de elemanlarına çöpten biber turşusu toplattığı öne sürülen tantunici ilk kez konuştu. Başlatılan incelemenin ardından işletme sahibi videonun gerçek dışı olduğunu belirterek "Personelimizin yaptığı video montajdır, bunları benim çocuğum da yiyor" dedi.

Kadıköy'deki bir tantunicide çekilerek sosyal medyada gündem olan ve iş yeri sahibinin personele zorla çöpten biber turşusu toplatarak müşterilere sunduğu iddialarında yeni bir gelişme yaşandı. Tepkilerin ardından inceleme başlatılan işletmenin sahibi, videonun montaj oluğunu ileri sürerek "Gerçek dışı bir videodur. Bunları benim çocuğum da yiyor" dedi.

İŞTEN ÇIKARTILAN PERSONELLER ÇEKTİ

Kadıköy’de geçtiğimiz günlerde bir tantunici dükkanında biberlerin çöpten toplandığı görüntüler sosyal medyada gündem olmuştu. Gelen şikayetler üzerine yetkililer tarafından işletme hakkında inceleme başlatılmıştı. Yaşanan olay sonrası firma sahibi iddiaları reddederek işten çıkartılan çalışanların videoyu çektiğini belirterek, konuyla ilişkin açıklamalarda bulundu.

"İŞİMİZİ BIRAKIP ÇÖPTEN BİBER Mİ TOPLATACAĞIZ"

Olaya ilişkin iddiaları reddeden firma sahibi Rıza Şimşek, "Bizim çok sayıda şubemiz var. Günde binlerce tantuni satıyoruz. Tonlarca et tüketiyoruz. Yakın zamanda yüz kızartıcı suçtan dolayı işten ayrılan personelimizin yaptığı video montajdır. Biz bunu kesinlikle kabul etmiyoruz. Bizim elit yerlerde şubelerimiz var. Biz ulusal anlamda tam not almış bir firmayız. Ayrıca sürekli denetimlerin yapıldığı bir firmayız. İşimizi gücümüzü bırakıp çöpten biber mi toplayacağız?" dedi.

"BEN KALIBIMI BASARIM"

Bunları kendi çocuğumnun da yediğini öne süren işletme sahibi, "Böyle bir şey asla olamaz. Bu video tamamıyla gerçek dışıdır. Yasal sürecimizi başlattık. Bu video iftiradır bunlara itibar etmeyin. Bizim müşterilerimiz zaten bizi bilir. Bizim üretim esnasındaki tüm aşamalarımız video halinde var. Bizim vicdanımız çok rahat. Alnımız ak. Biz bu işe yıllarımızı verdik. Bu zamana kadar herhangi bir sağlık problemi yaşayan olmadı. Ben buna kalıbımı basarım diye konuştu.

Yorumlar 123 Yorum Var
  • Murat 16.01.2022 21:53
    Üç kuruş için neler yapıyorlar sonra montaj diyorlar... Yersen tabi...
  • zafer gülten 16.01.2022 21:30
    bide işin garibi,video atılan biberler çöpten toplanırken çekilmiş,ve işveren bu işi çalışanlarına yaptırıyor. iyide ,madem masalarda biberler yenmeyip artıyor,o masaları yine işverenin adamları toplamıyormu.masaları toplarken biberleri ayrı bi kaba koyup çöpe atmasalar iş biter.çöpten toplamazlar.
  • zafer gülten 16.01.2022 21:26
    devletin bi videonun gerçek mi ,montajmı olduğunu anlıyacak teknolojisi var,işyeri sahibi zaman kazanmak istiyor,ve bu arada söylediğine inanan müşterilerinide tekrar dükkanına çekmek istiyor.
  • özcan aktaş 16.01.2022 21:21
    ikram az gelmeli ve tek kişilik olmalı müsteri istenirse tekrar alabileceğini bilmeli fakat müsterinin arta kalanı asla dokunmasa dahi baska müsteriye verilmemeli
  • Memiş 16.01.2022 21:10
    Ya kardeşim siz bibere takmissiniz, keşke, çöpten toplayipta yediğiniz biber olsa, belki de en azından servisten önce yikaniyordur. Esas mesele o etin domuz eti olmadigina güveniniz varmı. Türkiyenin değişik illerinde üretilen domuzlardan elde edilen et miktarı 1 milyon kgdir.
Daha fazla yorum görüntüle