İYİ Parti'nin bugünkü grup toplantısında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kürsüyü konuşmasının ortalarında Deniz Barış Çatal isimli bir gence bıraktı.

KÜRSÜDE "BARINAMIYORUZ" DEDİ
Hacettepe Üniversitesi öğrencisi ve Eskişehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı olan Çatal, sözlerine "KYK yurtlarında yaşadığım sorunları anlatmak istiyorum" diye başladıktan sonra "Barınamıyoruz, beslenemiyoruz" açıklamasında bulundu.

CHP'Lİ FOTOĞRAFINI SİLDİ
İYİ Parti grup toplantısı sonrası Akşener'in konuşturduğu Çatal, sosyal medya hesabından CHP'li fotoğrafını kaldırdı.

"Barınamıyoruz" diyen gencin, İtalya gezisinden ve TBMM'de CHP grup toplantılarının yapıldığı salondan CHP logosu önünde çekildiği fotoğrafları ortaya çıktı.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Gençlik Kolları İl Yeni Seçmen Komisyonu Başkanı Zana Gümüş de kendisinden 2020 yılında yaptığı bir paylaşımda "yol arkadaşımız" diyerek bahsediyor.

 

 

 

 

Yorumlar 584 Yorum Var
  • Vatandaş 20.01.2022 15:42
    Bunların yaptığı tek çalışma bu gün hangi Yalanı söyleyelim ama yalancının mumu yatsıya kadar bir gün bunların evleri yanar fakat inanan olmaz.
  • seyit ahmet 20.01.2022 15:28
    bunlar tiyatroyu bile yüzlerine gözlerine bulaştırıyorlar bunlarmı ülkeyi yönetecek ALLAH fırsat vermesin
  • Garip 20.01.2022 14:28
    Bunlar ne yiyip içiyorlar nerde yaşıyorlar anlamak mümkün değil. Yine gol değil İP
  • Türkiye 20.01.2022 14:10
    Akşener aklını başına al. Yalanla dolanla tiyatro ile biryere varamazsın. Bi millet yutmaz. Sen evinde çamaşırını bulaşığını yıka fazla REZİL olma Rabbim seni ve senin gibileri İSLAH eylesin inşaallah....
  • meraci83 20.01.2022 13:28
    Kızmayın kardeşler, ha ip ha ce ha pe ikisi de aynı kaba yapıp aynı kaba kaşık atıyorlar. Hdp denen terörist parti bu ikisinin yanında zemzemle yıkanmış sanki!.
Daha fazla yorum görüntüle