Buzlanan yolda duramayan 10 araç birbirine girdi. O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Malatya'da, 2 gün boyunca yağan kar, hayatı olumsuz etkiledi. Kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda çok sayıda kaza meydana geldi.  Buzlanan yolda duramayan 10 aracın birbirine çarpması ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Kent genelinde 2 gün önce başlayan ve bugün duran kar yağışı, hayatı olumsuz etkiledi. Kar yağışının durmasıyla yollarda buzlanma oluştu. Bostanbaşı Caddesi üzerinde araçlarıyla ilerleyen sürücülerin, buzlanmadan dolayı direksiyon hakimiyetini yitirmesiyle zincirleme kazalar meydana geldi. Buzlanan yolda duramayan 10 aracın birbirine çarpması ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Yeni Hamam Mahallesi'nde ise bir iş yerinin tentesi kar yükünü taşıyamayınca çöktü. 

Öte yandan kent genelinde kar yağışı nedeniyle 457 kırsal mahalle yolu ulaşıma kapandı. Yolların yeniden trafiğe açılması için ekiplerin iş makineleriyle çalışması sürüyor.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • mtdrgn 20.01.2022 17:22
    ben 9 araç saydım?
  • ömer yelman 20.01.2022 15:20
    elazığ kardeşim burası evimin önünde oldu
  • misafir 20.01.2022 15:04
    Halay çeksinler müstehak, yollar ne hale gelmiş kime oy vermişler bunlar? Araba sürmeyi de bilmiyorlar, frene basılmaz, ağır ağır yanlarından geçecekti. Buralarda olunca doğal afet, muhalif belediyelerde olsa beceriksizlik diye haber yaparladı.