Çin'li telefon üreticisi Xiaomi’nin bağımsız markası POCO'nun yeni modeli e-Devlet'te ortaya çıktı. Bir süredir çeşitli sertifikasyon sitelerinde ortaya çıkan akıllı telefon, kısa süre önce e-Devlet Kapısı’ndaki IMEI sorgulama sayfasında göründü.

Geçtiğimiz hafta FCC sertifikası alan POCO X4 Pro 5G, şimdi de 221116PG model numarası ile e-Devlet IMEI veritabanında ortaya çıktı. Öte yandan model numarasının sonunda yer alan ”G” harfinin global pazarları temsil ediyor.

Akıllı telefonun teknik özellikleri ile ilgili çok fazla detay bulunmuyor. Ancak iddialara göre 120 Hz tazeleme hızı sunan AMOLED panelle gelecek. İşlemci tarafında ise Qualcomm Snapdragon 870 kullanılacak. 7 nm mimari ile üretilen işlemci, bir adet 3.2 GHz ARM Cortex-A77 (Kryo 585), üç adet 2.4 GHz ARM Cortex-A77 (Kryo 585) ve dört adet 1.8 GHz ARM Cortex-A55 çekirdeklerine ek olarak Adreno 650 grafik birimine ev sahipliği yapıyor.

USB-C üzerinden yüksek hızlarda şarj olabilen akıllı telefonun kutudan çıkar çıkmaz Android 12 tabanlı MIUI 13 arayüzünü çalıştırması bekleniyor.

POCO X4 Pro 5G’nin ne zaman tanıtılacağı henüz açıklanmadı

Yorumlar 0 Yorum Var