İstanbul'da maddi hasarlı kaza sonrası, 4 saldırgan şahıs İETTşoförünü herkesin gözü önünde  tekme ve yumruklarla darb etti.

Sultanbeyli’de maddi hasarlı kaza sonrası, Panelvan minibüs sürücüsü ile yanındaki 4 saldırgan şahıs İETTşoförünü herkesin gözü önünde  tekme ve yumruklarla darb etti.

Dehşet dolu anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansırken, burnu kırılan İETT şoförü Sezgin Kayır, “ Biz dikkatli bir şekilde kimsenin saçının teline zarar gelmeden gidecekleri yerlere ulaştırmaya çalışıyoruz. Bu şekilde bir muameleye maruz kalıyoruz. Şoföre şiddete hayır. Trafikte daha nazik, daha anlayışlı olmalarını rica ediyoruz, tek isteğimi bu” dedi. 

Yorumlar 5 Yorum Var
  • osmanlı torunu.. 21.01.2022 11:45
    savcılar bu denyoları serbest bıraktığından oluyor bu olaylar yarın polis yakalar suç makinası çıkar bunlar fakat savcı beyefendi hadi gidin biraz daha adam dövün ben yine serbest bırakacağım der ama o savcının anasını babasını sevdiği değer verdiği birini sakın dövmeyin yoksa içeriye atılırsınız..
  • adem 21.01.2022 10:08
    yok bizim insanlarda hayvan ,insan düsmani ,müslüman düsmani ,uyusturucu kullanan ,zibidi ,maganda varsa ..bunlar hep olacak maalesef...kökünden halledemicez maalesef ...
  • Aklı Selim 21.01.2022 09:12
    3 kişi olunca erkek olunuyor ya.birileri araya girdikçe dur dedikçe erkeklik hormonu tavan yapıyor.Profosyonel dövüşçüyüm.Bana denk gelseniz sizi ailelerinizin tanıyamayacağı kadar değiştirir sokağa çıkamayacak kadar utandırırdım.Vuranın yanına kar kaldığı bir olay daha izledik....Geçelim....
  • ibrahim 21.01.2022 09:12
    devletin tüm unsurları ile suçluları koruma ve kollama amaçlı kanaun ve uygulamalarının sonucudur bunlar.. Zalime merhamet mazluma zulümdür..
  • osmanlı 21.01.2022 09:10
    bu haberden önce telekomun internet reklamı vardı.çocuk doğa gezisine çıkıyor oyun oynayamayacağı için ağlamaklı sinirli.Bu bir hastalık ve ciddi toplumsal vaka.Bu şekilde reklamını yapmak o kadar aptalca birşey olmuşki.Kamu spotu sanarken ne çıktı.