Haber7 yazarı Taha Dağlı, "Dünya Masası" programında gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

ABD Başkanı Rusya’nın olası harekatını değerlendirdi. Kısmi işgal durumunda sert bir yanıt verilmeyeceğine dikkat çekti.

BİDEN'DAN GAF GİBİ DEĞERLENDİRME

ABD Başkanı Rusya’nın olası harekatını değerlendirdi. Kısmi işgal durumunda sert bir yanıt verilmeyeceğine dikkat çekti. Rusya daha önce ekonomik yaptırımlar ile tehdit ediliyor fakat bu tehditler Moskova'ya geri adım attırmıyordu. Biden'ın açıklamasına Beyaz Saray'dan da bir düzeltme gelmesi soru işaretlerine yol açtı. Biden'ın önündeki planı mı açıkladığı yoksa bir gafa daha mı imza attığı şuan için bilinmiyor. Ancak ABD Başkanı'nın kısmi saldırılara göz yumulacağını işaret etmesi şimdiden tepki toplamış durumda.

Yorumlar 10 Yorum Var
  • HIDIR BUDUR 22.01.2022 12:55
    “Saddam’a Kuveyte gir “ benzeri imayla Rusya’yı Ukraynaya sokup uluslararası ekonomik yaptırım için bahane yaratmak. Türkiye’ye dönüp “Ukrayna krizinde sen zaten NATO’da bizimlesin” emrivakisi ile ASTANA’yı etkisiz hale getirmek, Rusya tehtidi ile askeri ve siyasi bağımlılık amaçlı “F-35’leri Türkiye’ye kaktırmak” !!
  • Meltem 21.01.2022 16:56
    Yani Kırım'ı sana veriyoruz diyoe Biden. daha fazla isteme. danışıklı döğüş yani...
  • Deli dumrul 21.01.2022 14:24
    Hedef Türkiye kardeşim ne ukraynası ne fası hedef bizi zora sokmak. Sihaları Rusyadan geri çekmek lazım kafir rusun eline geçmesin.
  • yaz 21.01.2022 12:39
    rusya donbassı istiyor zaten, kuruşçev rusyadan almış ukraynaya bağlamış o bölgeyi.
  • Hacivat 21.01.2022 12:36
    Biden dogru karar verdi amerikan askerlerini ukraine icin neden tehlikeye atsin olasi bir nato savasinda avrupa yikilir amerika nasil japonyaya nükleer atiysa rusyada fransaya almanyaya diger ülkelere atar ukraine aklini basina almali rusya ile masaya oturmali diplomasinin yolu acildi natoya güven olmaz gürcistan yasadi ukraine de yasamasin
Daha fazla yorum görüntüle