Kim Milyoner Olmak İster'de geceye damga vuran bir an yaşandı. 

Batı hayranı İzmirli Hamide Tanır'ın 100 binlik soru öncesi Batı'ya yönelik abartılı söylemleri dikkatlerden kaçmadı.
Yarışmacının, “Ayyyy Kenan Bey, Batı’yı seviyorum, kültürüne, çağdaşlığına. İngiltere’ye hiç gitmedim ama oraya da hayranım. Kraliçe’nin bir selamlaması var ya, hep yaparım onu, şöyle (el sallıyor) Burdan gibi selamlayayım olur mu?” sözlerine Kenan İmirzaoğlu; "Tabi, buyrun.." diyerek mukabele etti.

Kenan İmirzalıoğlu'nun yarışmaya katılan Hamide Tanır'a 100 bin TL ödüllü soruyu yöneltirken, Avrupa'nın kirli geçmişini bir kez daha hatırlatırken sonrasında yaşananlar söze gerek bırakmadı. Kenan İmirzalıoğlu, yarışmacıya "1980'lere kadar hangi ülkedeki yetim, gayrimeşru doğmuş, ebeveyni alkolik, ayrılmış veya fakir olan çocuklar devlet tarafından bazen açık artırmada satılarak çiftliklerde zorla çalıştırılmıştır?" sorusunu yöneltti.

''İSVİÇRE ÇOK FARKLI GÜZEL BİR ÜLKEDİR''

Şıklar arasında İsviçre'yi farklı bir yere koyan Hamide Hanım, ''İsviçre çok farklı güzel bir ülkedir. Asla İsviçre demek istemiyorum.'' ifadelerini kullandı.Sorunun doğru cevabını bilmeyen Hamide Hanım, yarışmadan çekilme kararı aldı. Yarışmadan çekilmesinin ardından soruya cevap veren Hamide Tanır, "Danimarka" şıkkını tercih etti. Doğru cevap ise İsviçre idi.

Yorumlar 252 Yorum Var
  • kadir 27.01.2022 14:58
    Bir çok Avrupa ülkesinin olduğu gibi İsviçre'nin de geçmişi karanlık sayfalarla dolu. Bu karanlık geçmişe dair bir iz de Heidi çizgi filminde var. Çizgi filmde Heidi’nin ayaklarının çıplak olmasının bir nedeni var. Köle olan çocuklar ağır işlerde çalışıyor, düzgün beslenemiyor ve ahırda yatıyorlardı. Hatta diğer çocuklardan ayırt edilmeleri için çıplak ayaklı olarak gezmek zorundaydılar. Yazarı 1980’lere kadar İsviçre toplumunda konuşulması tabu kabul edilen çıplak ayaklı çocuklar hadisesine dikkat çekmiştir.
  • Alperen 26.01.2022 13:08
    Bu batı özentisi bu kadının konuşmasına bir dakika zor dayanmıştım ve hemen kanalı değiştirmiştim.
  • Hans 23.01.2022 07:39
    ben Almanyadanim ...Avrupa sana 2 gün iyi dayandi ...öyle yapmaciklari sevmezler ...
  • Ahmet Nebioğlu 22.01.2022 17:37
    Batının medeniyeti vahşiliğidir . Temizlenmeyi ,eğitimi , adaleti MÜSLÜMANLARDAN öğrenmişlerdir . Yollarda tuvalet artıkları akar giderdi .
  • vaybeee 22.01.2022 16:54
    Bir Müslüman ve Türk olarak bu kadin yüzünden ülkemden utandim ..
Daha fazla yorum görüntüle