UEFA Avrupa Konferans Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda mücadele eden Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevine sezon sonuna kadar İsmail Kartal getirildi. Sarı-lacivertliler, Ocak ayı transfer ve tescil dönemi için girişimlerini hızlandırırken SKY Sports'tan sürpriz bir son dakika haberi ortaya atıldı. Fenerbahçe'nin tecrübeli savunmacısı Attila Szalai'ye Premier Lig ekibi Newcastle United'ın talip olduğu belirtildi.

F.BAHÇE'NİN BEKLENTİSİ 20 MİLYON EURO

Fenerbahçe Kulübü'nün Avrupa devleri tarafından yakın takibin devam ettiği Attila Szalai'nin bonservisini belirlediği ifade edildi. Sarı-lacivertlilerin, 24 yaşındaki stoper için 20 milyon euronun altında gelecek olan transfer tekliflerini değerlendirmeye almayacağı belirtildi.

AVRUPA'NIN YAKIN TAKİBİNDE

Sarı-lacivertli takımda geçtiğimiz sezon devre arasından bu yana müthiş bir performans sergileyen Attila Szalai, Avrupa kulüplerinin gözdesi haline geldi. Macar stopere, Newcastle United dışında West Ham United ve Napoli'nin de ilgisinin olduğundan bahsedildi.

SÜPER LİG'İN EN DEĞERLİSİ

Transfermarkt verilerine göre; Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon devre arasında kadrosuna kattığı Attila Szalai'nin güncel piyasa değeri 15 milyon euro olarak gösteriliyor. 24 yaşındaki Macar stoper bu piyasa değeriyle Süper Lig'de Marcao ile birlikte en değerli savunmacı unvanını elinde bulunduruyor.

SAVUNMANIN VAZGEÇİLMEZİ

Fenerbahçe'de geldiği günden bu yana tüm teknik adamlar tarafından beğenilen Attila Szalai bu sezon da formasını kaptırmadı. Tecrübeli savunmacı sarı-lacivertli formayla 2021-2022 sezonunda toplamda 29 maçta süre aldı. Attila Szalai takım arkadaşlarına 2 asist yaptı.

Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek