İstanbul'da beklenen kar yağışı akşam saatlerinde etkili olurken, sosyal medyada yayılmaya başlayan bir video herkesi hüzünlendirdi. Kadıköy'de çekildiği belirtilen görüntülerde yaşlı çiftin karlar altında yardım istediği görüldü.

Video kısa sürede çok sayıda görüntülenmeye ulaşırken, yaşlı çiftin yardım feryadını görenler destek vermek adına çifte ulaşmak için girişimlerde bulundu. Öte yandan İstanbul Valiliği ekipleri de yaşlı çifti bulmak için yoğun bir çaba harcadı.

HALUK LEVENT: MAALESEF KURGULANMIŞ

Herkesin merak ettiği yaşlı çiftle ilgili detaylara ulaşan Haluk Levent ve Ahbap ekibi, tüyleri diken diken eden bir olayla karşılaştı. 

Sosyal medyada çiftin paylaşıldığı bir videonun altına yorum yapan Haluk Levent, "Olay araştırıldı. Böyle bir durum yok. Maalesef kurgulanmış." dedi.

FARKLI KİŞİLERİ VİDEODAKİ ÇİFT OLARAK PAYLAŞTILAR

Farklı bir aileyi videodaki çift olarak paylaşarak Haluk Levent'e 'Kurgu değil' mesajı atanlara Levent'ten, "Bazı arkadaşlarımız bu fotoyu gösterip “aile bulundu ki niye kurgu dediniz “ diye bizlere twit atmış. Bu videodaki kadın ile fotodaki kadın aynı kişi değil. Zaten bu ablamızı da araştırdık. Durumları kötü. Dilencilik de yapıyorlar. Fakat videodaki kişiler bunlar değil." cevabı geldi.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • aynen 22.01.2022 21:31
    Tobb tobe ne insanlarla karsılasıyoruz bu kadar ucuzlasmismı insanlar
  • 06 vatan 22.01.2022 15:47
    Dürüst insan kalmamış
  • mert 22.01.2022 14:01
    bunlari yapanlar yaptirankar insallah gercegini yasatmar alccaklar
  • Suat 22.01.2022 13:54
    Malasef Türkiye de böyle duygu sömürüsü yapan çok ihtiyacı olmadığı halde böyle çirkinlik yapanlar var ve bu ispatlanınca gerçek ihtiyaç sahipleri mağdur oluyor insan tereddütte kalıyor yardım etsekmi etmesekmi diye
  • hollandan 22.01.2022 12:42
    Kim yaptısa bunu ve o konuşmaları alın içer ve en ağır cezayı verinki birdaha kimse cesaret edemesin böyle yapmaya
Daha fazla yorum görüntüle