"Engelleniyoruz" iddialarıyla hizmet değil algı üreten CHP'li yönetim, Beyoğlu Belediyesinin gençlerin kütüphane olarak kullanması için restore ettiği  binanın önünde yer alan reklam afişlerini gece yarısı operasyonuyla jiletle yok etti.

Beyoğlu Belediyesi Hasköy Gençlik Merkezi ve Millet Kıraathanesi olarak hizmet vereceği açıklan tarihi Esgher Sinagogu'nun restorasyon çalışmalarında sona gelindiği reklam afişleriyle duyurdu.

İBB'DEN HİZMETE 'JİLET' OPERASYONU

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, söz konusu hizmetin CHP yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi personelleri tarafından gece saatlerinde jiletle kesilerek parçalandığını açıkladı.

Sosyal medyadan videolu paylaşım yapan Haydar Ali Yıldız "Her gün engellendiğiniz yalanını söylerken gerçek işte bu Ekrem imamoğlu.Tarihi bir eseri restore edip gençlerimize kütüphane hazırlıyoruz. Bu hizmetin yayınlanmasından rahatsız olup jiletle operasyona geliyorsunuz! Hizmetlerimizi engelleyeceğinizi mi zannediyorsunuz?

Ayrıca restorasyon yapılan yerden kareler paylaşan Yıldız "İstanbul’a ve Beyoğlu’na hizmeti de jilet gibi kesen sizsiniz Beyoğlu’nda gördüğümüz tek bir hizmetiniz yok! Gece yarısında ortaya çıkan ve defalarca hizmet standlarımızı yıkan, ağaçlarımızı kaldıran zabıtalarınız hariç. Takdir aziz milletimizindir." dedi.

Yorumlar 13 Yorum Var
  • Mesut 24.01.2022 20:24
    Oy verenlere vay vay
  • osmanoğlu2023 23.01.2022 21:58
    jet ekrem bu böööyle işler yapar! iz bırakmaz...
  • Mehmet candemir 23.01.2022 21:33
    Allah belalarını versin kim bu ülkeye zere kadar zarar verirse Allah onu dünyada ve ahirete rezil eder inşallah
  • Reşat 23.01.2022 16:16
    Bu yapılan iş kelime anlamı Alçaklıktır.
  • gül 23.01.2022 16:03
    Bu gercekleri görmeyibde bu adama oy verenlere yaziklar olsun.
Daha fazla yorum görüntüle