Esenyurt'tan gelen görüntüler İBB'nin ihmalini ve yetersizliğini bir kez daha gözler önüne serdi. Görüntülerde de görüldüğü gibi kar küreme aracının hafif eğimli bir yokuşta bile kayması, duramaması  yolda kalan araçlara çarparak ilerlemeye devam etmesi ve büyük bir facianını kıl payı önlenmiş olması da bu durumu gözler önüne seriyor.

'Kar küreme araçlarında kış lastiği yok'

İddiaya göre kar küreme araçlarında kış lastiği yok ve araç şöförlerinin de kar küreme operatörlüğü konusunda yeterli bilgisi ve tecrübesi yok. Şoförlüğü var diye işe aldıkları kişileri sahaya sürerek resmen İstanbullunun canına kastederek, cinayete teşebbüs gibi bir durum ortaya çıkıyor.

'Tecrübesiz kişiler araçları kullanıyor'

Hafif eğimli yokuşta bile duramayarak kayan küreme aracının şoförü, aracın bıçağını yere indirse duracakken onu da yapmadı kaymaya devam etti ve park halindeki araçları resmen biçti, vatandaşı zarara soktu. Büyük bir facia ucuz atlatıldı.

 

Yorumlar 156 Yorum Var
  • 27.01.2022 01:16
    O kar küreme aracı gibi kaç tanesi girdi bize zamlarla ses etmedik Ekrem başkanın bir aracı çarpmış ona mı ses edecez
  • CAN BAR 25.01.2022 20:30
    Ekrem abi bunlar seni çekemiyorlar Yaptığın onca hizmeti göremiyorlar Sen kafana takma Ekrem abi bende göremiyorum boşver Ben böyle havalar olunca hep balık yerim sende ye ben şalgam içerim sende balgam iç İstanbul llllllll. EKREM başgan EKREM OLEYYYYY
  • Biz biliyoruz 25.01.2022 20:26
    Direksiyon başına dağdan inmiş ayyaş çapulcuları koyarsan olacağı budur.
  • ali 25.01.2022 20:21
    Bu şoförler nereden getirildiki.
  • Ali 25.01.2022 20:19
    Adam doğru olanı yapmış yolu kürü at demişler Türk düşmanı chpkk lı olunca böyle oluyor, eline sağlık haketti İstanbul
Daha fazla yorum görüntüle