İstanbul'da kar yağışının ardından İBB yönetimi tam anlamıyla sınıfta kaldı. Vatandaşlar yollarda sabahladı, işlerinden çıkanlar evlerine varamadı. Metro ve metrobüs seferleri yapılamadı.

'İSTANBUL BU AYMAZLIĞI UNUTMAYACAK'

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, CHP'li İBB yönetiminin tarihe geçen skandal ihmalkarlığına sosyal medya üzerinden yayımladığı videoda 'Vatandaşlarımız bu aymazlığı unumayacak' diyerek tepki gösterdi.

Yorumlar 114 Yorum Var
  • Ertuğrul 26.01.2022 00:15
    Ohooo unuttular bile başkanım. Koyun gibi bir millet olduk.
  • selim asaf 25.01.2022 17:45
    ekrem istifa
  • Kutup 25.01.2022 17:36
    istanbullu ayaz falan takmaz.. İş hizmetten çıkmış.. İslama karşı bir hareket oluşmuş insanlar benliğini kaybetmiştir, kutuplaşma hat safhada olup kimsenin bu günleri hatırlayacağı ortam kalmamıştır. Rabbimden niyazım bizi dinimizi müdafaa edecek insanlardan ayırmasın ve islamı en rahat şekilde yaşayacağımız bir ülkemiz olmasını bunu benimseyen insanların yönetmesini nasip etsin. Rabbim Reis-i Cumhurumuz Recep Tayyip Erdoğan'ı başımızdan eksik etmesin, varsın belediye gibi küçük işleri onlar yürütsün mesele vatandaşın kararlarını etkileyen Cumhurbaşkanı makamı ve Meclistir.
  • Misafir 25.01.2022 17:25
    Unutur unutur bizim insanımızın dolarını altınını bozdur demeyecen. Yalan söyleyen kimse ona inanır çünkü kendide yalancıdır( dinden imandan uzaklaştığı için). Bizim düzelmemiz için başımıza savaş musibeti gelecek ki birlik olmayı vatanı dini hatırlayalım içimizdeki dinsiz ve imansızları ayıklayalım. Yoksa bizim insanımız parasal olarak biraz daralsın iyilikleri ve güzellikleri 5 dakikada unutur. İstanbullu kar eriyince bunca çekti eziyetide unutur....
  • maho 25.01.2022 17:13
    herşey çoooooook daha güzel olacak
Daha fazla yorum görüntüle