Bursa’da etkili olan kar yağışıyla birlikte Bursa Büyükşehir Belediye ekipleri vatandaşın olumsuz yönde etkilenmemesi için canla başla çalışmalarını sürdürüyor. Bursa'nın yüksek kesimlerinde kar kalınlığı yer yer bir buçuk metreye yaklaşırken Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın sosyal medya hesabından paylaştığı, bir vatandaşın memnuniyet videosu beğeni topladı.

“DEVLET ÇALIŞIYOR, BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞIYOR”

Bursa’nın İnegöl ilçesinin bir köyünde çekilen videoda vatandaşlar tuzlama çalışması yapan belediye ekiplerini çekerek, “Şu anda yollarımız tuzlanıyor. Büyükşehir geldi, yollarımızı tuzluyor. Buyurun işte, görün. Hizmeti görün. Bursa Büyükşehir Belediyesi dağları bayırları açıyor. Devlet çalışıyor. Büyükşehir çalışıyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi çalışıyor. Hizmeti en uzağa taşıyor. Bir buçuk metre kar var burada. Ormanın içindeyiz. İşi erbabına vereceksiniz, boşa lakırdı edenlere değil arkadaşlar” dedi.

"HİZMETİ ULAŞTIRMAK BİZİM GÖREVİMİZ"

Söz konusu videoyu paylaşan Başkan Aktaş, "Dağın başı da olsa Bursa'nın her yerine hizmet ulaştırmak bizim görevimiz... Vatandaşlarımızın memnuniyetiyle biz de mutlu oluyoruz" dedi.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Erpınar 08.02.2022 23:44
    Bir Bursa'lı olarak başkanımızı tebrik ederim. Cenab-ı Hakk hayırlı işlerde istihdam etsin.
  • murat şenay 28.01.2022 19:40
    helal darısı İstanbul'un başına