Habertürk'te Hülya Hökenek'in sunduğu Enine Boyuna program konuğu olan Haber7.com yazarı Faruk Aksoy'dan bomba açıklamalar geldi. Aksoy, Kar felaketinin yaşandığı 26 Ocak gecesi balıkçıda olduğu ortaya çıkan CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na ait görüntülerin servis ediliş şekliyle ilgili bomba iddiada bulundu. Aksoy görüntülerin önceden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na gösterildiğini ileri sürdü. 

"GÖRÜNTÜLER BANA KALIRSA KILIÇDAROĞLU'NA GÖSTERİLDİ"

Aksoy, MOBESE kamera görüntülerinin servis edilmesi olayının geçmişte illegal dinlemeler yapılması ve o dinlemelerin devreye sokulmasıyla ilişkilendirilmesi gerektiğini belirterek "MOBESE kayıtlarının gösterilmesinin kişilik haklarına aykırıdır. Ancak bana kalarısa bu görüntüler Kemal Kılıçdaroğlu'na gösterildi. Millet İttifakı'nın potansiyel Cumhurbaşkanı adayının İngiliz Büyükelçisi ile yediği yemek Kemal Kılıçdaroğlu'na gösterildi." dedi. 

"BU GÖRÜNTÜLERİN SIZMASI MİLLET İTTİFAKI ADAYLIĞIYLA YAKINDAN BAĞLANTILI"

Bu yemeğin gizli olduğunu, Ekrem İmamoğlu'nun resteurant sahiplerinden serzenişte bulunmasından anladığını söyleyen Aksoy " Ben 23 yıldır oraya giderim, oranın müşterisiyim. O ayrı bir konu. Bu görüntülerin sızması ile Millet İttifakı'ndaki Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusu çok önemli bir noktaya geldi" dedi. 

Yorumlar 99 Yorum Var
  • Tufan 29.01.2022 18:07
    Yahu bunlar bırakın ülke yönetmeyi apartmanda yöneticilik bile yapamacak kifayetsiz muhterisler!
  • TIRPAN 29.01.2022 17:01
    Kolay Gelen kolay gider
  • suat 29.01.2022 16:57
    İBB başkanı sıradan biri değil. Sıradan kişinin özelhayat gizliliği 1 ise başkanın 16 milyon defa özel hayat Hakkı YOKTUR.
  • mehmet emin 29.01.2022 16:57
    Kasetle gelen baskan K.K isi iyi ogrenmis ,aynisini kendi adamina Ekoya yapti,bu kadar basit....
  • Rıza 29.01.2022 16:17
    Bence de
Daha fazla yorum görüntüle