Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) Genel Kurulu'nda konuşuyor. PKK'ya Kış Kartalı Harekatı'na ilişkin konuşan Erdoğan, "İnlerine gireceğiz dedik girdik, kaçacak yer bulamadılar" dedi.

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) Genel Kurulu'nda konuşuyor. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

Ülkemizi tamamen kendi modeliyle, gücüyle, programıyla dünyanın en büyük 10 ekonomisine sokacak yeni bir atılımın içindeyiz. 

PKK'YA KIŞ KARTALI HAREKATI

İnlerine gireceğiz dedik girdik, girmeye devam edeceğiz. Dün gece 3 ayrı noktada hedefleri bombaladık ve bu hedeflerle birlikte hepsi kendilerine kaçacak delik bile bulamadı.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • muhammet 02.02.2022 17:18
    ne hayalï sene 1985 den buyana būtün mal varligim olan 1 evim 4 arabam bir miktar param hepsi gitti simdi belediye otobüsūne bile binecek param kalmadi neden acaba bu cag atlatmak sadece senin türk parasinda kalin kelimesi ve issizlik sebep oldu simdi ben bittim senmi kurtacan ha Allah var terörle mücadelede sonuna kadar yanindayim fakat ekonomide ben artik iflas ettim sayenizde