Türkiye Değişim Partisi lideri Mustafa Sarıgül,  Haber Global'de  Senem Tolunay Ilgaz'ın sunduğu Siyaset Özel programında kendisiyle ilgili TİKTOK eleştirilerine cevap verdi. 

2020'nin başlarında bir gencin mutlaka TİKTOK'a girmeleri önerisinde bulunduğunu anlatan Mustafa Sarıgül, "Gencin oturduğu siteye gittim, çocuk benimle görüşmedi, annesi beni eve buyur ederek 'Bu deli buna bakmayın' dedi, o çocuk bizim mutlaka TİKTOK'ta olmamız gerektiğini söylediğinde ben TİKTOK'un ne olduğunu bilmiyordum, bizim kuşak teknolojide zayıfız. " dedi.
TİKTOK'taki videolar için "Olduğumuz gibi yapıyoruz. Ben onları birebir yaşıyorum. TİKTOK demek Türk halkının özü demek, töresi demektir. " diyen Sarıgül sözlerini şöyle sürdürdü: O TİKTOK'ların hepsinde bir mesaj var. O tiktok bizim tabanımız, işçi gençler, köydeki gençler, işsiz gençler var. O TİKTOK'takiler tamamen bunlar. Üniversite gençliği çok az. Bugün, Twitter'a bakanlar ile TİKTOK'a bakanlar yüzde yüz farklı. "

Bir ile yaptığı ziyareti anlatan Mustafa Sarıgül, TİKTOK videolarının kendisini aşağı çektiği yönünde bir eleştiri aldığını belirterek "Ben de hay hay hocam dedim, sonra sokağa çıktık, bir genç geldi "başkanım bir resim çektirebilir miyiz" dedi, beni nerden tanıyorsun dedim, "Başbakın seni TİKTOK"tan tanıyorum dedi, daha sonra bir dönerci, "Başkanım hergün sizi takip ediyorum bugün hangi TİKTOK'u koyacaksın diye merak ediyorum" dediğini duydum" diyerek sözlerini sürdürdü.   

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Erpınar 05.02.2022 21:38
    Siyasetin indiği çukur; -tik, -tok...
  • Bulut 04.02.2022 06:59
    sanki kuranı hatmettiniz bravo
  • Kasim 03.02.2022 23:40
    Tik tok senin ailenin örneği olabilir Gençlere önermeyin yazık olur
  • Cengiz 03.02.2022 22:24
    Tiktok türk halkının özü töresi demek miş. Siyasetin geldiği nokta . Oy almak için daha neler duyacağız bunlardan.