Samsun'un İlkadım ilçesinde, Atatürk Parkı'ndaki Onur Anıtı'na yönelik yapılan saldırı anına ait görüntüler ortaya çıktı.

Çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, sabah erken saatlerde lüks bir cipin anıt alanına girdiği görülüyor. 2 şüphelinin halatı anıta bağlayıp ciple çekmeye çalıştığı, halatın kopmasının ardından parktan ciple kaçarak uzaklaştıkları görüntülerde yer aldı.

VALİLİK: SALDIRGANLAR YAKALANDI

Saldırganlar ipleri bırakıp kaçarken, Samsun Valiliği'nden konuya ilişkin açıklama geldi. Saldırıyı gerçekleştiren 2 kişinin yakalandığı duyuruldu.

Yorumlar 12 Yorum Var
  • Zaza 04.02.2022 23:40
    Sarhosta olsanız Tebrik ediyorum sizi
  • M.ergin 04.02.2022 17:14
    Üste yazıdan anlaşılan iş yeri kamerası diye bahsedilmiş,Ya allah aşkına hangi iş yerinde hareketli kamera var ki bu olayı kayıt eden kamera hareketli.Düpedüz birileri planlamış birileri yapmış birileride açılı olarak çekmiş. Açıyıda o kadar güzel yakalamışki kamera önce sağa sonra ortaya sonra parktan çıkan aracı arkasından çekiyor. Bak şu kameranın yaptığına harekete duyarlı bir kamera anlaşılan.
  • Aliusta 04.02.2022 13:30
    seçim yaklaştıkça bu provokatif eylemler çoğalacak muhalefet içindeki kavgayı böylelikle gizlemeye çalışacak ARTIK ataturkü istismar etmeyi bıraksınlar bu DIKKAT dağıtma oyunlarını yemiyor bu millet
  • Oğuzhan Öztürk 04.02.2022 12:14
    Türk ve KÜRT soluna sesleniyorum: "Yani anladık Erdoğan'ı yemek istiyorsunuz ama bu numaraları bırakın artık eskidi bu numaralar. Parayla sakallı takkeli sarıklı insanları tutupta Atatürk heykeline saldırtıp milleti birbirine koymayın. Bu yöntem tehlikeli yöntemdir. Atatürk üzerinden provokasyon yapıp dindar insanları veya Erdoğan'ı hedef haline getirmek ancak Türkiye yi böler. Sokaklara milleti bu yöntemle dökmek herkes için sonu gelmez bir felaket olur. Laik tahrikçiler bu numaralar eskidi. Millet geçim derdindeyken kimse böyle şeylerle uğraşmaz.
  • salman 04.02.2022 09:21
    bu tahriklere halkımızın karnı tok. hala bıkmadan usanmadan aynı taktiği deniyorlar.
Daha fazla yorum görüntüle