Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Millet İttifakı'nın yeni ismi hakkında diğer liderlerle görüştüğünü belirterek, "Masada farklı isimler var ama bunu açıklamam doğru olmaz" dedi.

Gelecek seçimlerin 2023 yılında yapılacağını duyurulmasından sonra partiler de hazırlıklarını bu takvime göre sürdürüyor.

Konuyla ilgili muhalefet partileri arasında da gelecek seçimler için ittifak kurulması ve güncel gelişmelerle ilgili müzakere amaçlı ziyaretler de başladı.

CHP, İyi Parti ve Saadet Partisi'nin oluşturduğu Millet İttifakı'ndaki parti sayısının 6'ya çıkması beklenirken, muhalefet arasında oturma krizi kavgası başlamıştı.

Oturma krizinden sonra yeni tartışma ise ittifakın yeni adı ne olsun?

Dün de Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Halk TV'de Suat Toktaş'ın konuğu oldu.

Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Davutoğlu, Millet İttifakı hakkında da konuştu.

"İTTİFAK ADININ DEĞİŞTİRİLMESİ İÇİN KONUŞUYORUZ"

Türkiye'de erken seçimin bir anda ilan edilebileceğini ifade eden Davutoğlu, "O seçim telaşına girmeden elimizde ne varsa ortaya koymalıyız. Millet İttifakı'nın adının değiştirilmesi için konuşuyoruz. Masada farklı isimler var ama bunu açıklamam doğru olmaz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 17 Yorum Var
  • Ali 08.02.2022 15:06
    Yorumum sadece zubuk derim
  • Hakkı 08.02.2022 14:07
    Geçmişe,dürüstlüğe,vefaya,ahde,adamlığa,şahsiyete, vatanperverliğe, ülkeye,vatana,millete,....ve seni senn yapan herşeye nankörlük bu kadar ve böyle olur işte....Siyaset psikolojisinden ve siyaset tarihinde nankör olmanın en bariz örneği....Yazık...hakkım varsa ki vardır..O beraber olduğun zihniyetin insanları sana saldırırken ekmeğimi belki hayatımı riske ederek Cığer den seni savunmustum işe verdiğim oylar ve yaptığım savunma haklarım harammmm olsun.
  • Faruk 08.02.2022 13:38
    Ahmet Davutoğlunun düştüğü duruma bakarmısınız?....arkadaşım dediği kişilerden bahsediyor. Millete yaptığı saygısızlığı görmüyor.
  • Hasan 08.02.2022 13:28
    Kesinlikle ZİLLET İTTİFAKI olsun
  • BALTACI 08.02.2022 13:27
    Neyi değiştirirseniz değiştirin adınız zillet vatana bayrağa ezana ihanet bunu görmezden gelenlerde kim olduklarına bir baksınlar ya devlet başa yada çakallar sırtlanlar leşe
Daha fazla yorum görüntüle