Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Isparta'nın Atabey ilçesinde enerji çalışanlarına kendi elleriyle yaptığı tatlıyı ikram eden Kadriye Sayın (57) telefonla arayarak teşekkür etti. 

Yoğun kar yağışının ardından elektrik kesintisinin yaşandığı bölgede incelemeler için Isparta'ya giden Bakan Dönmez, TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç ile 
4 gündür ekiplerin çalışmalarını yerinde takip etti. 

Son olarak Atabey ilçesine giden Dönmez, ilçenin belediye başkanı Tevfik Atasoy, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi, sorunları dinledi. 
Ziyaret esnasında Atasoy, Dönmez'e sahadaki çalışmalar esnasında yaşanan bir olayı anlattı. 

Bir vatandaşın elektrik geldikten sonra çalışanların yanına geldiğini belirten Atasoy, "Bir teyzemiz ekiplerin yanına gelmiş. Torunun bir altını varmış. 'Ben bu kadar çabuk geleceğinizi beklemiyordum. Bu altını bozdurun arkadaşlara dağıtın.' demiş. Arkadaşlarımız kabul etmedi tabi. Teyzemiz de onlara elleriyle yaptığı tatlıyı  ikram etmiş." diye konuştu. 

Bakandan teşekkür telefonu 

Sahadaki ziyaretlerinden sonra kriz merkezinde toplantı yapan Dönmez, toplantının ardından Kadriye Teyze'yi telefonla aradı. 
İlk olarak geçmiş olsun dileklerini ileten Dönmez, "Bizi çok duygulandırdınız. Sizlerin duası bizlere yeter. Allah razı olsun. Dünyaları bize verdiniz." dedi. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da Isparta'daki çalışmaları yakından takip ettiği bilgisini veren Dönmez, Erdoğan'ın selamlarını ve geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Kadriye Sayın ise şöyle konuştu:

" Elektriğimiz geldiğinde çok duygulandım. O çocuklara ben bir teşekkür edeyim dedim. Çok hakları geçti. Helallik almam lazım dedim kendi adıma. 
Allah devletimizin başından sizleri eksik etmesin. Rabbim devletimize milletimize zeval vermesin. Sizler sağ olun. Sizler sağ oldukça bizler sağ olacağız."

Yorumlar 0 Yorum Var