Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kosova Cumhurbaşkanı Vjosa Osmani ile ortak basın toplantısı düzenledi.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • AdiL 03.03.2022 20:41
    Sn. Başkan AB'nin yarın var olacağının garantisi yoktur. En büyük güçleri ellerinde bulundurdukları para ve finans sistemidir. Askeri güçleri de ekonomik güçleri üzerinden başkalarını, ülke veya halkları kullanabildikleri yere kadardır. Rusya örneğinde olduğu gibi doğrudan kendilerine, yani sistemlerine ve ekomomilerine zarar verebilecek bir savaşa girişmezler veya girişemezler. Asya ve doğu ülkeleri batının hakim olmadığı kendi ekonomik sistemlerini kurmadan bunların elinden kurtulamayacaklardır.
  • AdiL 03.03.2022 20:13
    Sn. Başkan Türkiye diz çökmeden aralarına almazlar. Batı böler parçalar, sonrada yutar, her ülke İngiltere değil ki istemediğinde kendini kurtarabilsin. Eski sovyetler'e ve bugünde Rusya'ya uygulanmak istenen budur. Türkiye'nin diz çökmesi demekse ülkesi ve milleti'nin bölünüp parçalanması ile dini kültür ve kimliğinden vazgeçmesi ile olur(Batı'ya göre!). Elbette siz her şeyin farkında ve bilincindesiniz, amaç sadece sorunuza bir cevap bulmaya yardımcı olmak maksatlıdır.
  • Erhan 03.03.2022 14:12
    NATO’nun Avrupa’nın Amerika’nın buİki yüzlülüğünü gördük biliyoruz Böyle müttefiklere güven olmaz bu saatten sonra yolumuza bakalım onlar Türkiye nin peşinden koşsunlar biz buna göre adımlarımızı atalım Amerika’nın Avrupa’nın çıkarları için adım atmayalım öncelik Türkiye ve Türki ülkeler olsun Çin’den Avrupa’ya Afrika’dan Rusya’ya Hindistan’dan Avrupa ya Türki. Milletler ve devletler kuşağı var bu yönde adım atalım bu. Bölgeleri kontrol altına alaşım dayanışma İle birlik kuralım bu coğrafya dünyanın kalbi omuriliği dünya haritasına bakın anlarsınız
  • İklimdeğişikliği 03.03.2022 09:41
    Sayın reisim arap birliği ve afrika birliğine bizi seve seve alırlar ve seni lider olarak görmekteler reisim her iki birliği şahlandiracakta sizsiniz.hatta iki birliği birleştirip ümmet şuurunu canlandırma zamanı geldi.Bu birlikleri tek çatı altında hem ekonomi hemde sosyal açıdan gelişmesine öncülük etmeliyiz birlikten güç doğar.Ab Bizi almazlar reisim Ukranyanın hali ortada bir avrupa birliği aşkına harabeye döndüler.
  • Muammer 02.03.2022 00:25
    Alımlarının ortasına çaktin lafı reis.2.2=4.ister çarp,ister topla.anlayana.ama adamların derileri kayış gibi olmuş.
Daha fazla yorum görüntüle