Ukrayna ve Rusya savaşının çıkmasının ardından "S-400'leri geri verelim" diyenlere İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sert tepki gösterdi.

Türkiye'nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde büyük başarılara imza attığını vurgulayan Soylu, kuklacılarının nerede olduğunu bildikleri kuklalar ve maşalarla bu ülke adına büyük bir mücadele verdiklerini dile getirdi.

Soylu, bütün ülkelerin Türkiye'yi takip ettiğini aktararak, şunları paylaştı:

"Yanı başımızdaki ülkeler bir toplumsal olay, kargaşa olduğunda ilk kapılarını çaldığı ülke Türkiye olmuştur. Biz bu meselelere uzaktan bakan bir ülke değiliz. Ağrı Dağı'nın tepesinde, Tendürek Dağı'nın tepesinde, Gabar'da, Cudi'de şu anda evlatlarımız ya operasyon yapıyorlar ya da bir operasyonu bitirmiş, mağarayı darmadağın etmiş başarılı bir şekilde geri dönüyor. Biz hazırız ama bu hazırlığımızı hazmetmeyenler hala o küçücük akıllarıyla 'S-400'ü geri verelim' diye siyasi mucizevi laflar ortaya koyuyorlar. Ukrayna'nın nasıl bir tablo ile karşı karşıya kaldığını, uçaklara, füzelere karşı hiçbir şey yapamadığını görüp, dönüp bir savunma sistemini hemen geri verelim diye bir anlayışı ortaya koyabilmek tam bir geri zekalılıktır."

Yorumlar 5 Yorum Var
  • ismail. 02.03.2022 12:36
    S 400 leri geri verelim diyen merak bugün işi daha ileri bötürerek fetö şeyine binerek tezvirat yaparak saman kağıtlarla okuyan erdoğan kuşe kağıdıda kendisi bulmuş diyerek güya daşşak geçtiğini sanıyor. Oysa gram hizmeti eseri olmamış olan meral efendilerinin talimatıyla güya siayaset yaptığını sanarak fetönün bilgi kirliliği zihin bulandırma gayretlerini kullanmaktan haya duymuyor şehidin kardeşine küfreden ahlaksızı unutup sağa sola laf yetiştiriyor ALLAH muhafaza şimdi bunlar iktidar olsaydı ne olurdu ?
  • ömer temiz 02.03.2022 10:18
    Adamsın sayın bakanım
  • HBE 02.03.2022 09:52
    El hak doğru
  • Mehmet 02.03.2022 08:16
    Aynen
  • Mustafa Yıldız 02.03.2022 03:11
    Aynen öyle,o kelime bile hafif kalır,çok yaşa asil insan ALLAH yolunuzu ve yolumuzu açık etsin İNŞALLAH