Aslen Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde ikamet eden Şaban Bingöl, Instagram hesabında kampanya düzenleyerek topladığı ayakkabı, giyim, kırtasiye ve oyuncak gibi malzemeleri 12 ilde 95 köyde bulunan çocuklara hediye ediyor. Özellikle doğu illerindeki köylere giden Bingöl, topladığı giyim, kırtasiye ve oyuncak malzemelerini kendi imkanlarıyla çocuklara hediye ediyor.

12 ŞEHİR 95 KÖY GEZDİ

Sosyal medyada ünlüler dahil birçok takipçisi olan Bingöl, bu vesile ile topladıkları yardımlarla çocukların gönlünde taht kurdu. Şimdiye kadar 12 il 95 köye giden Bingöl, bu gönüllülük harekatına destek bulduğu sürece devam etmek istediğini söyledi. Bingöl, “Yaklaşık 5 yıldır köy köy dolaşıp çocuklara giyim ve kırtasiye malzemesi dağıtıyorum. Yaptığım bu yardımdan dolayı mutluyum. Bugün ise sabah erken saatlerde kalkıp Bitlis’in Hizan ilçesine bağlı Gayda köyündeki öğrencilerimize bot, mont, oyuncak ve kırtasiye malzemesi yardımında bulundum. Bu konuda bana maddi manevi destek çıkan herkese müteşekkirim. Instagram hesabımda bazen yardımlarla ilgili kampanyalar düzenliyorum. Bana hesabım üzerinde ulaşıp yardım yapmak isteyenlere şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • mehmet 02.03.2022 10:33
    Şu dünya şu güzel çocukların hatırına belki ayakta kalıyor, abimize teşekkürlerimizi sunarız, allah hayrını kabul etsin,