Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, "Evet, biz teşekkür ediyoruz yardımlar için, destekler için ama sadece bunun çok geç olduğunu düşünüyorum." diyerek ABD ve AB'ye sitem etti.
04.03.2022 00:51
“GÜNCEL” Kategorisine Ait Diğer Videolar
-
kayseri38
04.03.2022
10:49
hava sahasını kapattığı an 3. dünya savaşı çıkar. bunu bilmeyecek kadar aptal değillerdir.
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
Esma
04.03.2022
09:13
Nasıl da rol yapıyor
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
SAMSUNLU YÜCEL
04.03.2022
08:57
Ülkeni ve milletini seviyorsan DEVLET BAŞKANLIĞINI BIRAK terk et UKraynayı.Yoksa batı sana silah verip tetikçilik yaptırmaya devam edecek.Olan yıkılan Ukraynaya oluyor,ülkenin %70 i Rusça konuşurken %60 ı ortodoksken kalan katoliklerin çoğu ülkeyi terk etmişken sen ve etrafındaki birkaç musevi neyin peşindesiniz.Artist olarak batının biçtiği rolü çok iyi yapıyorsun ama bu senin milletini ve Ukraynayı düşünmediğini gösterir.
Beğen
-
SEYİT
04.03.2022
07:11
Ukrayna tarafsız olması gerekiyor. Ne ab,abd tarafı nede rusya tarafı olmamalı.
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
kemal meral
04.03.2022
06:07
Tabi sana cesaret verip pof poflayanlar şimdi kenarda seyredip bu savaşa komşu ulkeleri dahil etmeye çalışıyorlar.Sırf kötüye giden ekonomilerini düzeltebilmek için. Yemezler. Sen tiyatraya devam et. Seni dün kabül etmeyenler bü gün kabul ederiz derlersede anlaki amaç başka. putinle anlaş batıdan uzak dur.
Beğen
/ 11 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle