Antalya'nın Belek Mahallesi'nde köpeklerden kaçarken kamyonun altında kalarak ağır yaralanan ve Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yoğun bakım servisinde tedavi altında olan Mahra Melin Pınar, hayata tutunamadı.

ACI HABERİ BABASI DUYURDU

Küçük kızın babası Murat Pınar, "Maalesef kızımızı kaybettik. Organlarını bağışlamak istiyorduk. Ancak beyin ölümü gerçekleşmeden vefat ettiği için bunu yapamadık." dedi.

Pınar, hastanedeki işlemlerinin ardından kızlarının yarın Belek Mahallesi'nde toprağa verileceğini söyledi.

SAHİPSİZ KÖPEKLERDEN KAÇIYORDU...

Mahra Melin Pınar, 5 Mart'ta sahipsiz köpeklerden kaçarken İrfan Y'nin kullandığı 07 YBJ 06 plakalı kamyonun altında kalmış, ağır yaralanan çocuk, götürüldüğü Serik'teki hastanede yapılan müdahalenin ardından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmişti. 

Çocuğun beyninde pıhtı atması nedeniyle yapılan ikinci ameliyatla sağ bacağı diz üstünden kesilmişti.

Yorumlar 36 Yorum Var
  • Suda açan çiçek 27.12.2023 15:58
    Hayvan önüne çıksa ani sağa yada sola kırıp arabası devrilen insanlar var .sen nasıl sağa kırmazsın kendin devrilirdin tabi ,çocuğa çarpıp geçmek senin için daha iyiydi .şoförde de suç çok .orda köpek olmasa çocuk yola niye atsın kendini .yüreğim kavruldu
  • mert 29.03.2022 16:31
    kız son anda fark ediyor ama ayağı kayıyor
  • Misafir 08.03.2022 18:22
    İnsaların köpek kadar değeri yok kimse kılını kıpırdatmıyor bu işe bir çare bulmuyor yazık bu gençeçik canlara
  • Sait 08.03.2022 16:45
    İşte bu yüzden, yola yaya adım atmışsa araçlar durmalı. Yolda yaya varsa devam edilemez. Kamyoncu, çocuğun yolda olduğunu metrelerce gerideyken de görüyordu.
  • Cem 07.03.2022 02:59
    Bu köpeklerin hepsini zehirlemek lazım veya kısırlaştırmak lazım yeter artık nedir bu başıboş köpekler den çektiğimiz belediyeler artık bu işe el atsın lütfen
Daha fazla yorum görüntüle