Ukrayna'daki savaş nedeniyle sıvı yağ fiyatlarının artacağını düşünen bazı vatandaşlar yağ almak için marketlere gittiklerinde şok yaşadılar.İddiaya göre İstanbul’da birçok zincir markette saatler içinde 5 litrelik ayçiçeği yağları tükendi.Aslında piyasadaki yağ bitmemişti ortada yine zincir marketlerin stokları saklayarak fiyat yükseltme hilesi vardı ve mağdur olan vatandaşlar o anları da kameralara kaydetti,işte vatandaşın mağdur edildiği o anlar ve zincir marketlerin 'yağ' bitti hilesi.

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş sebebiyle yağa zam olacağı söylentileri sonrası bazı vatandaşlar, yağ almak için toptancılarda kuyruğa girdi.

YAĞ ALABİLMEK İÇİN BİRBİRLERİYLE YARIŞTILAR

Yağa zam gelecek endişesi ile zincir marketlere ve toptancılara akın eden bazı vatandaşlar, izdihama da yol açtı.

STOKÇULUĞA KARŞI DENETİMLER ARTTI

Yağ fiyatlarına zam yapılacağı iddiasıyla stokçuluk yapılmasının önüne geçmek için zincir marketlere yönelik denetimler de artırıldı.

Yorumlar 12 Yorum Var
  • İsminiz 07.03.2022 16:20
    Bu zincir marketlerin sahiplerini Kızılay ve Taksim de sallandıracaksın. Bak bakalım nasıl düşer o vakit. Her canlı ölümü tadacaktır.
  • Malatyam44 07.03.2022 12:47
    Bu yağ bitti yaygarasını kim yapıyorsa yüklü ceza verilmeliki diğerlerlerine ders olsun
  • Adsız 06.03.2022 22:43
    Yağ almayın bu ara iki kaşık değil bir kaşık kullanın boykot ediyoruz ölmeyiz az kullanınca
  • meçhule giden yolcu 06.03.2022 20:48
    iyi de bir aylık yağ stoğu kaldı diyen marketler değilki. tv haberlerde çıktı ilk. millette birbirine duyurdu. ve sonuç ortada.
  • haci 06.03.2022 19:46
    savaş ukranyada türkiyedeler insanliktan çikmiş
Daha fazla yorum görüntüle