Ukrayna ordusu Harkiv yakınlarında Ruslara ait uçağı vurdu. O anlar kameralara böyle yansıdı

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları aralıksız sürerken, Harkov kentinde akşam saatlerinde Ukrayna askerleri tarafından bir Rus savaş uçağı düşürüldü. Ukrayna askerleri tarafından seyir halindeyken düşürülen Rus savaş uçağı, roketlerle vurulmasının ardından parçaları kentin farklı noktalarına düştü. Ukrayna askerleri düşürdükleri uçağın ardından aralarında kutlama yaparken, düşen Rus savaş uçağının pilotlarına ilişkin ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Yorumlar 23 Yorum Var
  • Talip 08.03.2022 21:25
    Bir soru sorsam ABD ve AB Ukrayna'yı bağıra bağıra şavaşa soktular Ukrayna şuanda yem.abd Ukrayna'yı Natoya alsalar kırımıda Ukrayna'ya verseler ABD orada limanlarda üs kursa ABD ve AB tüm güçlriyle ha ngi ülkeyi işgal ederler.
  • vatandaş 07.03.2022 17:23
    DEDE...BİRAZ TÜRKÇE YAZMAYI ÖĞREN ..Türkçe imlamızı katletmişsin..
  • dede 07.03.2022 12:21
    ZAAVALI SURİYELİLER.. bugün ukraynaya hemn zsavaş açan hem savunan suyeirye konuusnda birlik olup suriyeli müslümöanmalra savaş açmıştı. yetmedi biz de suriyelileir propgandalarına kanıp dışlladık. devlet reisleir de onlara saldrııds ıran d asaldırdı ırkdaşı arapalrda saldırdı. .. ne acı. Alalh bunu bize bırakır mı. işte onunhesabı keisliyor. mavi gözlü konusunda ayruımculuk yapan insan düşmanları bitmez. suriye konusunda Alalh bizi affetmez. suriyeliler affetmeden...
  • Turan 07.03.2022 09:01
    Rusya savaş düzenine geçemiyor. Yüksek güvenle ilerliyor gibi gözüküyor ama bir ay içerisinde şu anda Ukrayna içinde olan hiçbir unsur sağ kalmayacak. Ukrayna sürekli cepheleri tahkim ediyor.
  • A.A.A 07.03.2022 05:08
    Rusya çok Düşman edindi.. Afganistan, Suriye, Kırım, Libya, Çeçenistan, Kırgızistan, Ukrayna v.s ..bu Ülkelerin Savaşçıları Ukraynada bir araya gelip Rusyaya karşı Savaşırsa ve Avrupa Silah verirse, Rusyanın Sonu Ukraynada olur.. çünkü Çete Harbini Rusya kazanamaz.!
Daha fazla yorum görüntüle