Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, uçuşa yasak bölge talebinin karşılıksız kaldığını kendilerine savunmak için bile ABD ve Avrupa'nın uçak vermediklerinden sitem ederek "Siz bizim yavaşça ölmemizi istiyorsunuz.” dedi.

Rusya’nın 24 Şubat’ta üç cepheden başlattığı Ukrayna işgalinde 11’inci güne girildi.

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, sosyal medyada yayınladığı videoda dünya liderlerine uçuşa yasak bölge talebini tekrarladı.

Zelenski, “Biz halkız ve bizi korumak sizin insani göreviniz. Bunu yapabilirsiniz. En azından kendimizi koruyabilmemiz için bize uçak vermezseniz, bu tek bir anlama gelir: Siz de bizim yavaşça ölmemizi istiyorsunuz.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar 211 Yorum Var
  • Serhan 08.03.2022 19:49
    covid bitti, doğu tarafındaki sorunlar bitti, israil iyileşti, amerika pyd bilmem ne desteğini azalttı ya da yön değiştirdi. afganistandan çıktı, çin iki senedir buğday topluyor, bill gates gelir arazi alıyor. suriye ile aramız çok iyiydi dağıttılar,rusya karabağa kılını kıpırdatmadı, kazakistan ile görüşmelere başladık girdiler, ukrayna ile motor falan dedik girdiler. müslümanlığı istemiyorlar dedik, hristiyanları da öldürdüler. Allah yardımcımız olsun.
  • Davud 08.03.2022 00:36
    Komedyeni KGB ajanina yem ettiler Bilindik taktik,kendileri karışmaz, aynı milleti birbirine kirdirir
  • Alaettin 07.03.2022 16:02
    Abd ve AB nin istedikleri bu zaten ABD neye karşılık Ukrayna yı yem olarak kullandı kim bilirdiki yakında kokusu çıkar Allahım devletimi milletimi vatanımı Müslümanları korusun
  • Aydın aktaş 07.03.2022 15:34
    Sen ne man kafasın A.B.D. dolduruşuyla ülkeni ve insanlarını maaf ettin. Zararın neresinden dönersen kardır. Sende A.B.D.çok geçmeden satma şansın var.
  • Denizci 07.03.2022 15:26
    İlk başta topun tüfeğin füzen vs... lerin olsaydı devam et derdim. Davan da ... Ama senin durumun belli artık. Teslim ol da halk mağdur olmasın bari.. Yazık halkın kan ve gözyaşı nasıl dinecek..Nasıl dindereceksin...
Daha fazla yorum görüntüle