İstanbul'da yarın başlaması beklenen yoğun kar yağışıyla ilgili İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKOM'da açıklamalarda bulundu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun beklenen kar yağışına karşı alınan tedbirleri İstanbullularla paylaşmak için AKOM’da basın toplantısını düzenledi. İmamoğlu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

*Bugün itibariyle başlaması tahmin edilen kar yağışıyla ilgili bazı bilgilendirmeler yapmak için AKOM’dayız.

*Şu anda kar yağışı İstanbul’un belirli yerlerinde başladığını belirtmek istiyorum.

*Yoğun kar yağışı boyunca Metrobüsün sabaha kadar, metroların 02.00’a kadar, Deniz otobüslerinin sabaha kadar, İETT otobüslerinin ise duruma göre ek seferler yapacağını belirtmek istiyorum.

*2 bin araç, 9 bin 500 personelle kar yağışına karşı hazırız.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • Hesap Sorulsun? 11.03.2022 20:59
    Ne kötü bı durumlara kaldık ki!? işine gelmeyeni görmeyen kulagıda sağır olup hakkında söylenen leri duymayan projelendirilmiş Çakma bı başkan İst. tarihinde böylebir rezil batak vede çirkefbir idare görmedi ya!?! otobüsler bombagibi patlarken yolcularda karda çamurda araba itmekten belleri koptu be!! Utanmadan sanki yüzün varmış gibi pişkin pişkin konuşuyorsun!?!Rezilliginle batıp gitte kurtulsun Şu İstanbullular ya!!!! Sebep olanlar vebaleri boynunuza olsun!?!
  • Namyelüs 11.03.2022 20:41
    İstanbul'a belediye başkanı olmak için böyle yeteneksiz,çapsız biri olmak gerekiyormuş.Nedense emperyalistler de bu tipleri çok seviyor.
  • Tarafsız insan 11.03.2022 20:17
    Nutuk atmaktan başka bildikleri yok eskiden bulgaristanda böyle nutuk atılıyordu Ekrem nasıl paraları tatile balığa birde pkk yandaşlarına harçarsan hizmete para yok nasıl roman havası para bizde şöhret bizde sizde ne var haydi söyle ingiliz abd liler ile yarışırsan kalırsın böyle
  • Adnan 09.03.2022 23:17
    Rakı anlık yokmu
  • Velhasıl 09.03.2022 21:43
    Aaa olmaz öyle yanlış. Ama bu sefer çin lokantasına gidin.