AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Nisan 2019 tarihinden itibaren 11 bin kişiyi işe alarak Cumhuriyet Tarihinin en büyük kadrolaşma rekorunu kırdığını söyledi.

AK Partili Özcan Millethabertv’de önemli açıklamalarda bulundu. Özcan göreve gelmeden önce rozetsiz başkan olma sözü veren  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın 4 Nisan 2019 tarihinden itibaren yaklaşık 11 bin kişiyi işe aldığını belirtti. 

CHP VE İYİ PARTİ TEŞKİLATLARINDAN GELEN REFERANSLAR

"Ankara Büyükşehir Belediyesinin bu kadar kısa süre içerisinde 11 bin kişiyi işe almasının rekor olduğunu belirten Özcan “Cumhuriyet tarihinde böyle bir kadrolaşma yok” dedi. Özcan CHP ve İYİ Parti teşkilatlarından gelen referansla işe alım yapıldığını belirterek “Bu kadar işçinin yıllık maliyeti bir katrilyondur. Bu kadar kişiyi alarak partizanlık yaparsanız bir metre metro yapamazsınız. Ankara’ya bir çivi çakamazsınız . Bir tek kreş bile yapamazsınız. Varsa yoksa algı yaparsınız” diye konuştu. 

Yavaş’ın ben büyük proje yapmayacağım ama Ankara’yı rozetsiz yöneteceğim dediğini belirten Özcan Mansur Bey bu uygulamasıyla yakasına iki rozet birden takdığını belirterek bu rozetler iyi parti ve CHP rozetidir” diye konuştu.

Yorumlar 115 Yorum Var
  • ank19 14.03.2022 08:46
    ankarada asfaltlarda çukurlar oluştu. arabası ile bu çukurlara düşen soluğu sanayide alıyor
  • Trabzonlu 13.03.2022 22:49
    Milliyetçi muhafazakar almadı. Milliyetçi ya m.yavaş 11.000 solcu almıştır. Milliyetçi muhafazakarlarda chp hdp birlikteliğine oy verdiler. Solcuların değirmenine su taşıdılar. Ne kadar gurur duysalar azdır. Daha iyi günleri Ankara ve İstanbul un. Bütün sorunları aşağı yukarı çözülmüştü. Hizmete doymuşlardı. Fazla geldi. Rahatlık hizmet çok geldi. Fantazi aradılar ve buldular. Nankörlük ettiler.
  • Misafir 13.03.2022 09:13
    Heee şirketlerde robotlar çalışıyor zaten
  • Abdülbaki Yeşil 13.03.2022 09:10
    Bunlar laf dışında birşey yapmaz mevcudu tükettiler Allah bunlara oy verenleri bildiği gibi yapsın
  • anka 13.03.2022 08:33
    büyük yatırım yapmayıp büyük talan yapan gezici chp zihniyeti. Sözde milliyetçi muhafazakar özde gezici tembel zihniyet. Çivi çakmıyorlar çarçur ediyorlar kamu kaynaklarını.
Daha fazla yorum görüntüle