Kanal 7 GYY Dr. Zahid Akman 2. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu'nda İslamofobi ile mücadelede yönteminin belirlenmesine vurgu yaparak "Yerli medya dahil kamu diplomasisi faaliyetleri yürüten kurumlarımıza çok iş düşmektedir.” dedi.

 

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın desteklediği, Yürütme Kurulu Başkanlığı’nı Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun (RTÜK) üstlendiği, organizesini Diyanet İşleri Başkanlığı, Erciyes Üniversitesi ve Ankara Bilim Üniversitesi’nin gerçekleştirdiği 2. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu, ATO Congresium’da başladı.

Programın açılış konuşmasını Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ve RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin yaptı.

KANAL 7 GYY DR. ZAHİD AKMAN: İSLAMOFOBİ İLE NASIL MÜCADELE EDİLECEĞİNİN BELİRLENMESİ ÖNEMLİ

Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Dr. Zahid Akman İslamofobi ile mücadelede medyanın rolüne dikkat çekerek "İslamofobinin artık bir problem olarak varlığı kesindir. Bu saatten sonra yapılması gereken şey; bununla nasıl mücadele edileceğinin belirlenmesidir. Yerli medya dahil kamu diplomasisi faaliyetleri yürüten kurumlarımıza çok iş düşmektedir.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar 0 Yorum Var