Antalya'nın Belek Mahallesi'nde köpeklerden kaçarken kamyonun altında kalarak ağır yaralanan ve Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yoğun bakım servisinde tedavi altında olan Mahra Melin Pınar, hayata tutunamadı.

ACI HABERİ BABASI DUYURDU

Küçük kızın babası Murat Pınar, "Maalesef kızımızı kaybettik. Organlarını bağışlamak istiyorduk. Ancak beyin ölümü gerçekleşmeden vefat ettiği için bunu yapamadık." dedi.

Pınar, hastanedeki işlemlerinin ardından kızlarının yarın Belek Mahallesi'nde toprağa verileceğini söyledi.

SAHİPSİZ KÖPEKLERDEN KAÇIYORDU...

Mahra Melin Pınar, 5 Mart'ta sahipsiz köpeklerden kaçarken İrfan Y'nin kullandığı 07 YBJ 06 plakalı kamyonun altında kalmış, ağır yaralanan çocuk, götürüldüğü Serik'teki hastanede yapılan müdahalenin ardından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmişti. 

Çocuğun beyninde pıhtı atması nedeniyle yapılan ikinci ameliyatla sağ bacağı diz üstünden kesilmişti.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • Çiçek 03.12.2023 19:59
    Kamyon şoförüde hemen durmuyor fren yaptım demiş ta nerde duruyor onda da bi hinlik vardı .onunda suçu büyük cezası neyse verilsin .içim yandı çocuğun o haline
  • Adil 29.03.2022 16:07
    Kaza çok acı. Başıboş köpeklerin sokaklarda gezmemesi lazım. Bu kazada kamyon şofürü de çok hatalı. Hızı yüksekti ve kızı görür görmez frene asılabilirdi. Hızlı olmasa ve vaktinde frene bassaydı bu kaza olmayacaktı. Ama kamyoncu yine de frene asılıp direksiyonu kırabilirdi. Allah aiıelesine sabır versin.
  • Ertuğrul 29.03.2022 09:27
    Allah sabır versin aileye inşallah... Hayvanlar insanlardan çok değer verirseniz sonucu bu olur çok yazık.. bu hayvan severler nerde niye boş boş konuşmuyorlar...
  • Antalyali 29.03.2022 00:06
    Rabbim kimseyi sevdikleri ile imtihan etmesin. Çok büyük bı aci. Nerde bu hayvan severler, Niye bı çözüm önermiyorlar, Kendi ailelerinin başına böyle bı acı olay gelse kaçı haala hayvansever olarak kalabilecek. Yazik degilmi bu çocuklara, Daha fidanken kara toprağa dusurenlere yazıklar olsun
  • Diyarbakırlı 28.03.2022 22:14
    Dayanılmaz bir acı Rabim sabır versin izlerken yüreğim sıkıştı en son benim çocukta kaza geçirdi hayatımda hastanede geçirdiğim en acı 40 gündü . acılarını ne olduğunu iyi bilirim ALLAH sabır versen ane ve babasına.
Daha fazla yorum görüntüle