Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:

Milliyetçi Hareket Partisi'nin vizyonu kısıtlı, kırılgan bir çerçevede tamamlanamaz. Milletimiz ne diyorsa sözümüz odur. Cumhuriyetin 100 yıl dönümü olan 2023 Türkiye'nin karar yılıdır. Şunu bir defa inançla söylemek isterim ki MHP'yi itibarsızlaştırmaya, oy oranının iniş halinde olduğunu göstermeye çalışan kim varsa 2023'te nal toplayacaklar. Algı operasyonları bize sökmez. Kamuoyu araştırma şirketlerinin ısmarlama anketleri milletimizin iradesine ket vuramayacak. Bir gerçek vardır ki MHP'nin varlığı Türklüğün varlığıyla bir ve aynıdır. Bunların sahtekarlıklarına aldanarak siyaset yapmayız. Biz inkarcı değiliz, dosta güven düşmana korku veren MHP'yiz. 

"2023 HAZİRANA KADAR DURMAYACAĞIZ"

Bizim hakkımızda tek söz ve karar sahibi büyük Türk milletidir. MHP Türk milletinin parlak geleceğinin müjdesidir. Biz Türkiye'nin her yerindeyiz, vatanımızın her yöresindeyiz. 19 Şubat'ta başladığımız toplantılarımızı geçtiğimiz hafta tamamladık. CHP'ye oy veren kardeşlerimize partinin ne hale düştüğünü üstüne basa basa ifade ettik. 131 seçim bölgesinde CHP'nin yakalandığı amansız hastalığı anlattık. Bu vesileyle tüm teşkilatlarımızı kutluyorum.

Huzurlarınızda bütün belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. hayırlı ve güzel haberlerini beklediğimi dile getiriyorum.

Biz 2023 yılının Haziran ayına kadar durmayacağız. Sürekli 1 adım önde olmanın gayreti içerisinde olacağız. Bir günümüzü diğeriyle eşit olmasına göz yummayacağız.

"TÜRKİYE'YE SIĞINAN UKRAYNALI SAYISI 60 BİNİ BULDU"

Dünya genelinde barış huzur güvenlik ve istikrara duyulan özlem insanlığın ortak hedefidir. Rusya Ukrayna savaşı nedeniyle Türkiye'ye sığınan Ukraynalı sayısı 60 bini bulmuş, bu sayı diğer ülkelerde 3.5 milyonu geçmiştir. Savaş yokluk kıtlık mağduriyet demektir. Neticesi ne olursa olsun her savaşın kaybedeni insandır insani değerlerdir. Rusya dünya doğal gaz rezervlerinin dörtte birine sahiptir. Küresel gıda ihracatının neredeyse yüzde 25'i Rusya'nın tekelindedir. Rusya ve Ukrayna hükümetlerinin buğday ihracatlarını durdurduklarını açıklaması bazı ülkeler için kıtlık sebebidir

Yorumlar 0 Yorum Var