Haber7/ ÖZEL

Çırağan'da 112 Çınar Ağacının katledilmesinin ardından İBB, İstanbul Topkapı'da sessiz sedasız ağaç katliamı gerçekleştirdi. Geçtiğimiz aylarda 'Hastalık' diye bahane uydurarak ağaç katliamını gizlemeye çalışan İBB'nin yeni skandalını Haber7.com ortaya çıkardı.

TOPKAPI'DA ONLARCA AĞAÇ KATLEDİLDİ

Haber7.com ihbar hattına gelen ve olay yerinden çektiğimiz görüntülerde, İBB tarafından Zeytinburnu Merkez Efendi'de bulunan deprem parkında da onlarca ağacı katlettiği ortaya çıktı. 

Topkapı Deprem Parkı'nda ağaç katliamı

15 GÜN ÖNCESİNE KADAR AĞAÇLAR DURUYORDU

İBB'nin ağaç katliamına tepki gösteren vatandaş ağaçların 15 gün öncesine kadar yerinde olduğunu ve hepsinin sağlıklı durduğunu söylerken, insanların yazın burada bu ağaçların gölgelerine sığındığını ve bu alanda piknik yaptığını dile getirerek İBB'ye tepki gösterdi. 

GEZİCİLER SESSİZ

Gezi Parkında yeri değiştirilen ağaçları bahane ederek sokak eylemleri başlatan ve günlerce ülkeyi yaşanmaz duruma sokan sözde çevrecilerin bu katliama ses çıkarmaması ise dikkat çekti.

ÇIRAĞAN'DA DA 122 AĞAÇ KATLEDİLDİ

Beşiktaş'ta Çırağan Caddesi'nde yol boyunca uzanan çınar ağaçlarından 112 tanesi kansere yakalandıkları gerekçesiyle köklerinden kesildi.

İBB'DEN KATLİAM İTİRAFI

Ağaçların kesilmesi bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından tepkiyle karşılanırken, İBB caddeye ağaçların hastalık nedeniyle kesildiğinin belirtildiği bir pankart astı. 

Yorumlar 10 Yorum Var
  • Kemal keklik 01.04.2022 17:13
    Neoldu lan sanatçı bozuntusu dilinimi yuttun konuşsana
  • Urfalı 63 01.04.2022 12:30
    Bu sanatcı müsveddelerinin açıklaması bizim için neden bu kadar önemli batı uşağı sosyalist kişiler ülke hayırına olan güzel bir şeyi takdir ettiğini hiç gördünüz mü bu ve bunun gibi batı âşıklarını kalle almayın İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR hepimizin CUMA'sı on bir ayin sultani alemi islama ve guzel ulkemize hayirlara vesile olsun inşallah
  • aynen 31.03.2022 19:16
    Oralara ne yapacaklar rant peşinde çikarci zihniyet bunlar ne ağaçlara nede heyvanlara nede insanlara önem veriyorlar ulkeyi sevmiyorıar ellerine geçen fırsatıda kaçırmiyorlar izin verilmemeli belliki niyetleri kötü kadim şehrimiz ellerine birakılmamalı bu kaçıncı kedinin boğazına ciyer asmiş bu saf millet her söylene yalan yapmacık sözlere kanarak geleceyimixi yok ettirmeyin devlet el atmalı ve kayyum atanmalı bu şehre bunlar dost deyil
  • kemal meral 31.03.2022 17:09
    Odunun tonu kaç para biliyonmu, kesilen ağaçları satıp balık lokantasında şarap tokuşturmaya gidecek. IBB de balık yiyecek nakit kalmadı. Ne yapsın sen yazın gölgeleneğin diye sermayeden mi olsun. Gitmeyin üzerine yanlız bırakın.
  • Zeynep 31.03.2022 15:42
    Bunlar ağaç budamayı yanlış anlamışlar. Ağaçın dallarını budamak yerine kökten kesmiş kurtulmuşlar. Ne öyle her sene ağaç budamakta mı uğraşacak ekrem. Yen gel yat ekrem.
Daha fazla yorum görüntüle