İYİ Parti'de kriz büyüyor. Parti Genel Başkanı Meral Akşener, günler sonra partideki görevden almalarla ilgili konuştu!

İYİ Parti'nin Başkanlık Divanı'nda Yavuz Ağıralioğlu'na yeni görev verilmemesi, Koray Aydın'ın da Teşkilat Başkanlığı'ndan Siyasi İşler Başkanlığı'na kaydırılmasının yankıları sürüyor.

Tasfiyeler partide krize neden olurken, İYİ Parti'den günler sonra konuya ilişkin peş peşe açıklamaşar geldi.

AKŞENER'DEN YAVUZ AĞIRALİOĞLU AÇIKLAMASI

Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programına bu hafta İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener konuk oldu. İYİ Parti'deki krizin ardından gözlerin çevrildiği Meral Akşener, Yavuz Ağıralioğlu ile ilgili soruya cevap verdi.

Yavuz Ağıralioğlu hakkında açıklamalarda bulunan Akşener, "Partimdeki meseleleri basın üzerinden konuşmadım hiç. Bir tanzim yaptık biz. O tanzimde şu: Yeni bir bakış açısı getirmeye çalıştık. Ben bir buçuk yıldır genç çalışıyorum. Diğer taraftan Yavuz Bey'in yerine gelen arkadaşımız milletvekili değil. Bu görev için milletvekili olan arkadaşlarımızın vakti yok. Yerine gelen Rıdvan Uz arkadaşımız, gidecek ayda bir ailesini görmek için gelecek. Bizim sistemimizin içerisinde genel başkanların atamaları ile yapılıyor, başkanlık divanı. Buradaki tasarruf genel başkan üzerinden gidiyor. Arkadaşımız kamuoyu ile paylaşmayı tercih etmiştir. Biz merkezi temsil eden bir partiyiz. Bizlerle ilgili hep başkalarının  tarifleri var. Ülkücüler tasfiye oluyor başkalarının tarifi var. Bizim tarifimiz makul bir siyaset, makul bir dil. Kişilerin aileleri ile uğraşmayan bir dilin sahibiyiz." dedi.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • emre19 08.04.2022 22:44
    Yalan hepside yalan. Sindirme politikasi,her seyi sormaya gerek yok hdp ye ihtiyaciniz varmi yokmu .masanin bir kosesinde hdp ve pkk dolayli yollardan varmi yokmu ona cevap versin yeter. Yazik cok yazik. Milli yetciligi ayaklar altina aldilar
  • Tarık 05.04.2022 04:22
    Kimlerle ne sözler verdin yüzündeki makyaj gibi sahtesin
  • Misafir 05.04.2022 00:06
    Küfürden uzakmışlar şehit ailsine küfür eden ahlaksız senin partinden
  • serkan 05.04.2022 00:04
    hakaretten uzak bir partiyiz …. şehidin kardeşine senin bacını bilmem naparım diyen küfürbazı neden hala koltuğunun altında gezdiriyorsun ey meral.
  • Unal uludoğan 04.04.2022 23:44
    Ağzına alma bozkurdu
Daha fazla yorum görüntüle