Savaş başlamadan kısa bir süre önce Ukrayna'ya giden ancak savaşın patlak vermesi ve hava sahasının kapatılması sonrası Kiev'de kalan Türk A400M uçaklarının son durumuna dair yeni bir gelişme yaşandı.
Bölgeden yayın yapan NTV ekibi, uçaklarımızı görüntüledi. Uçakların fiziksel açıdan uçuşuna dair bir hasarın olmadığı görülürken, A400M'lerin hava sahası açılmadan havalanmasının zor olduğu ifade edildi.
Geçtiğimiz günlerde bir televizyon kanalına verdiği röportajda Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, uçakların durumunda herhangi bir sıkıntının olmadığını, Rusya ve Ukrayna tarafıyla söz konusu durum karşısında iletişim halinde olduklarını belirterek, hava sahası açılır açılmaz uçakların Türkiye'ye döneceğini söylemişti.
-
Hhhh
02.09.2022
16:43
Kendi uçaklarını alamayan aciz korkak Sefiller
Beğen
-
İZLEYİCİ
13.08.2022
12:22
Global Çetenin Ukrayna ya da Rusya cephesindeki kriptoları bu uçaklara zarar verirse sonuçları kime hizmet eder?
Tahıl gemileri için sağlanan mutabakat tez zamanda bu gemilerimiz için de sağlanmalıdır diye düşünürüm.
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle