Şanlıurfa'da kaydedildiği belirtilen görüntüler sosyal medya büyük tepki çekmiş, Suriye uyruklu kadının otobüs kartı olmadığı için zorla indirildiği belirtilmişti. Bunun üzerine Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi açıklama yaptı. Açıklamada, kadının iddia edildiği gibi ulaşım kartı olmadığı için değil, yolcuların şikayeti üzerine indirildiği ve koruma altına alındığı belirtildi.

Şanlıurfa'da yaşlı bir kadının halk otobüsünden indirildiği anlara ilişkin cep telefonu kamerasıyla çekilen görüntüler, ‘kadının toplu taşıma kartı olmadığı için otobüsten atıldığı’ şeklinde sosyal medyada paylaşıldı.

Tepkiye yol açan görüntülerin ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, kadının iddia edildiği gibi ulaşım kartı olmadığı için değil, yolcuların şikayeti üzerine indirildiği ve koruma altına alındığı belirtilerek, şöyle denildi: "Konuyla ilgili şahsın akli melekesinin yerinde olmadığı, yaşlı kadının devamlı olarak otobüslere binip inmekte ve araç içerisinde hacetini giderdiği anlaşılmıştır. Vatandaşların şikayeti üzerine otobüsten indirilip, bilahare kadın zabıta ekiplerince koruma ve bakım altına alınmıştır.

''İDRARINI YAPIYOR''

Görüntülerde, ''Kadına nereye gittiği soruluyor. Kadın da soru üzerine Bağlarbaşı cevabını veriyor. Kaydı alan kişiler kadının Suriye uyruklu olduğunu, otobüste idrarını yaptığını belirtmişlerdi.

Yorumlar 25 Yorum Var
  • abdulbaki 12.04.2022 21:19
    bizim muhalefet bir alemdir. hem suriyeliler gitsin diye yırtınırlar ve tek sebebi suriyelilerin sünni olmasıdır. arap olmaları mühim değildir onlar için. çünkü esed gelse kucak açmaya hazırlar. bu kadın ise haberde neler yapıyor her kes görmüş oldu. urfam hiç kimseyi otobüsten falan atmaz.
  • adil usta kale kilit 11.04.2022 22:37
    bu görüntüleri izmirde bi otobüsten yapmışlar diye paylaşmışlardı...ne biçim algı yapıyolar abi anlamadım...urfa da böyle bişey alamaz bende inamadım
  • Misafir 11.04.2022 21:50
    Peygamberler sehri urfa ve comert urfalilari anlamadan , dinlemeden karalama yapanlara yaziklar olsun
  • Türkmen 11.04.2022 21:19
    Urfalılar cömert tir misafirperverdir... Ben yapılan açıklamaya inanıyorum... Ucuz numaralarla Urfalıları karalamayın gidin açım deyin param yok deyin karnınızıda doyurur lar parada verirler... Urfalı değilim ırkçıda değilim...
  • akın 11.04.2022 19:01
    indirin akıl hastanesine kaldırın milleti delilerle uğraştırmayın yazık günah..
Daha fazla yorum görüntüle