Fransa'da İslam'a ve Müslümanlara yönelik kin ve nefretin boyutu gün geçtikçe artıyor. Siyasilerin başörtüsüne ve İslam'a karşıt söylemleri, halk nezdinde karşılık buluyor.

Başkent Paris'in turistik bölgesi Pont de Clichy köprüsünde iki Müslüman kadın, trafikte karşıdan karşıya geçmeye çalışıyordu. Bu sırada Fransız polisler, yaya için yeşil ışık yanmasına rağmen araçtan inerek hakaretler savurmaya başladı. 

Polisler, yere çöktürdüğü kadınlardan birini hakaretler eşliğinde darp etmeye başladı. Bu sırada diğer kadının yarı baygın bir şekilde yerde yattığı görüldü.

O anları cep telefonu kamerasına kaydeden Fransız bir kadın, polislere durması için bağırsa da, polisler darp etmeye devam etti.

POLİSTEN KÜSTAH SAVUNMA: YAPTIM HAKKIM VARDI

Olayın ardından Fransız kadın, polislerin yanına giderek onları şikayet edeceğini söyledi. Bunun üzerine polislerden biri de büyük bir pişkinlikle "Evet yaptım, hakkım vardı" dedi.

Fransa'da 10 Nisan'da yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde göçmen ve İslam karşıtı adaylar Marine Le Pen ve Eric Zemmour, toplamda yüzde 30 oy almıştı.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • Haka 18.04.2022 11:34
    Haha Fransa da demokrasi böyle hepsini yok etmeliyiz. Vurun akdenizdeki Fransız gemilerini sonra pardon yanlışlıkla oldu deriz tekrar vurup bir daha buraya gelmeyi
  • Said 18.04.2022 09:59
    LAİK Fransada inanç özgürlüğü ? Nerde LAİK varsa İnanç Düşmanıdır sadece Kafirliklerini saklamak için bu maskeyi takıyorlar.
  • Hikmet 17.04.2022 20:13
    Görsün bizim altılı ittifak ama onlar Müslüman değil ki tam istedikleri bu
  • Mehmet 17.04.2022 19:03
    Şaşırdıkmı
  • Coşkun 17.04.2022 18:11
    Fıransa yın sonu yakındır.
Daha fazla yorum görüntüle