Antalya’nın Manavgat ilçesinde ‘dur’ ihtarına uymayan otomobili yakalamak için peşine takılan Trafik Denetleme Büro Amirliğinde görevli motosikletli polis, kaza yaptı. Kaza anları güvenlik kamerasına yansırken, kaza sonrası meslektaşları olay yerine koştu.

Olay, Manavgat ilçesi sanayi kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şelale Caddesinde bir aracın ters yönde gittiği ihbarı üzerine olay yerine gelen Manavgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliğinde görevli Motosikletli Trafik Polisi Fırat Gürel, sürücünün durması için uyardı. Uyarıları dikkate almayan ve hızını artıran aracın peşinden giden Fırat Gürel, Sanayi alt kavşağına geldiğinde, Zübeyde Hanım Caddesi istikametine dönmekte olan Fatih K.’nın kullandığı 07 AJÜ 693 plakalı araç ile çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle kaldırıma ve yön tabelasına çarpan Gürel yaralandı.

Meslektaşları olay yerine akın etti
Kaza haberi üzerine olay yerine Fırat Gürel’in meslektaşları akın etti. Yerde acı içerisinde yatan yaralı polise ilk müdahalesi arkadaşları tarafından yapıldı. Fırat Gürel, sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Araç mezarlıkta terk edilmiş halde bulundu
Diğer taraftan, ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçan 46 ADS 856 plakalı otomobil, Manavgat Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büro ekiplerince Seydiler Mahallesi mezarlığında kapıları kilitli vaziyette terk edilmiş halde bulundu.

Kaçan şüpheli yakalandı
Trafik polisinden kaçan aracı kullandığı belirlenen M.Z. isimli şahıs Manavgat Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Sorgun Mahallesinde yakalandı. M.Z.’nin ilk ifadesinde sürücü belgesi olmadığı için kaçtığını söylediği bildirildi.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • Fehmi 23.04.2022 21:26
    Kaçana nolur ki ceza evinde bile yatmaz denetimli serbestlik var polis de ya gazi olur ya şehid kanunlar caydırıcı olmalı sağlıkçılara nasıl çıkardılar kanuni kalkan isterlerse yaparlar
  • ismail 23.04.2022 16:27
    kaçanın da kırın kolunu bacağınıda bir daha kine aklını başın alsın
  • Bektaş GÜNAY 23.04.2022 15:48
    Bu muamele Avrupa'da olsa, adamın ehliyetini süresiz iptal eder, 10 bin, 20 bin Euore ceza verirler.
  • Bektaş GÜNAY 23.04.2022 15:46
    Hay benim güriban Polisim, niye kendini tehlikeye atıyorsun. Orada bir Trafik CANAVARI var. Bırak nasılsa emniyete gelecek. Kaçış yok. Ha! ceza verecen, cezalar caydırıcı olmalı. 300 - 400 TL değil de, 10-20 bin olacak ki, bir daha yapamasın! Cezalar da mutlaka tahsil edilmeli! Değiştirsinler trafik Kanununu.
  • Selim 23.04.2022 14:43
    Boşuna sana bir şey olsa 45 saniye haberin çıkar sonrada kimsenin umurunda olmazsın. Önce sen unutma. Değerin yok koca bir sıfır.
Daha fazla yorum görüntüle