Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu resmi ziyaret kapsamında bulunduğu Uruguay'da Montevideo Büyükelçiliğinin açılışını yaptı. Çavuşoğlu açılışın ardından kendisini protesto eden Ermenilere bozkurt işareti yaparak karşılık verdi.

TÜRKİYE VE AZERBAYCAN KARŞITI SLOGAN ATTILAR

Uruguay ziyaretinin bir bölümünde Bakan Çavuşoğlu, Türkiye'nin Montevideo Büyükelçiliği'nden çıkış yaptığı sırada protestoya maruz kaldı. Büyükelçiliğin karşısındaki parkta toplanan bir grup Ermeni protestocu, Türkiye ve Azerbaycan karşıtı sloganlar attılar.

Büyükelçilikten çıktıktan sonra aracına binen Bakan Çavuşoğlu, slogan atan protestoculara "Bozkurt" işareti yaparak yanıt verdi.

Yorumlar 198 Yorum Var
  • EvladıFatihan 01.05.2022 20:30
    Vatanseverlik milletini kızıl elma yoluna ilayı Kelimetullah hedefine taşıma gayesinde olmak bunlar Allah CC nun da seveceği işler be kardeşlerim. Allah Türk milletini yine İslamın bayraktarı eylesin inşaallah. Dünya halklarının adalete adaleti sağlayacaklara çok ihtiyaçları var halen.
  • Ercan 25.04.2022 08:48
    Helal olsun canim baskanim....canim sana feda olsun....
  • Yerli ve Milli 24.04.2022 15:12
    gercek vatansever ve milliyetcilik mevlut cavusoglu suleyman soylu varank gibi memleketi icin durmadan yorulmadan calisip onun bunun kucagina oturmadan dik durup politika ureten kisilerdir sizleri seviyoruz sonuna kadar yaninizdayiz..
  • Dede38 24.04.2022 14:30
    Herkes birgün dogru yolu bulacak. Herkes bozkurt olacak
  • Oguz turku 24.04.2022 14:28
    Sayin Çavusoglu Turkiye cumhuriyetinin en başarılı ve çok sevilen bir dişişleri bakanimizdir. Azerbaycan Turkleri arasında çok sevilen 5 turk büyüğünden birisidir. Sn. Tayyip Erdoğan. Sn. Mevlut Cavusoglu. Sn.Hulisi Akar. Sn. Devlet Bahceli Sn.Şamil Ayrım.
Daha fazla yorum görüntüle