Gezi Parkı davasında yargılanan Osman Kavala, 4,5 yıllık aradan sonra ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Osman Kavala hakkında verilen kararın ardından HDP ve CHP'li milletvekilleri adliye önünde açıklama yaptı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan ifadeler kullandı.

ÖZGÜR ÖZEL'DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A TEHDİT

Özgür Özel, "Kavala özgürdür. Tarih önünde Recep Tayyip Erdoğan mahkum olacaktır, hesap verecektir. Ant olsun, ant olsun, ant olsun." dedi.

TANRIKULU'NDAN TEHDİTLER

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, karara bağlanan 'Gezi davası' sonrası adliye önünde yaptığı açıklamada, hakim ve savcılara tehditler savurdu. Hükümeti ortadan kaldırmaya teşebbüs suçundan hapis cezası alan sanıklara arka çıkan Tanrıkulu, "Çok yakında bu hakimlerin, savcıların hepsinden hesap soracağız" dedi.

ÖZGÜR ÖZEL'İN TEHDİDİNE TRAKTÖR KAPAĞI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan CHP'li Özgür Özel'e sert tepkiler geldi. Misvak Caps adlı sosyal medya hesabı yaptığı paylaşımda, ''And olsun Özgür Özel! Tarih önünde; Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan'ın ölümüne mücadele ettiği PKK'nın, Fetö'nün yanında durmanın ve tehdit ettiğin memurların hesabını soracağız.'' ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Özel, ''Ben burdayım. Mertseniz çıkın karşıma.'' cevabını verdi. Misvak ise, ''Hodri meydan! Dağıttığınız traktörlerin orda buluşalım.'' karşılığını verdi.

Bilindiği üzere, geçtiğimiz günlerde "CHP'den her çiftçiye bedava traktör" vaadi veren CHP'li Özel, "Dikkat çekmek için böyle bir şey yaptık" ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar 1315 Yorum Var
  • ömer faruk sezer 27.04.2022 14:11
    hainleri görün kimler tarafından öttürüldüklerini görün.... bu haset ve kin içinde boğulup kahrolun ....
  • Selim Akıncı 27.04.2022 05:06
    Allah size fırsat vermesin.!! Bu millet akıllıdır zekidir nerde ne yapacağını bilir ve yine RECEP TAYYİP ERDOĞAN gelecek diye kuduruyorsunuz hiçbir suç cezasız kalmaz hak tecelli edecek kavala ve benzerleleri hepsi cezasını çekecektir.!!
  • Seyit Onbaşı 26.04.2022 22:47
    %52 Millet İradesi ile Seçilmiş LİDER 'İ Ancak Millet İradesi İndirir! Ne yapsanız Boş. Kabadayılık la Bu İşler Olmaz. Millet 'e İnsanca Yaklaşmayı Öğrenseniz !. 15 Temmuz Hain Darbe Girişiminde Bu Aziz Milletimiz! Şayet LİDERİMİZ ; Çok Kötü Biri Olsaydı! Halkını Sokağa Davet Ettiğinde Yapayalnız bırakır dı! Sizi İyi Tanıyor Bu Aziz Milletimiz. Başaramıyacak sınız.
  • Seyit Onbaşı 26.04.2022 21:14
    Son Nefer de Kalsam Tüm Vücudumu lime lime etseniz de Son nefesi mi Tüketmeden Kanımın Son damlası kalıncaya dek! Liderimiz RECEP TAYYİP ERDOĞAN Beyefendiyi Başımıza
  • Hidayet bozkurt 26.04.2022 21:11
    Atman menderesi hic sucu yokken asarsınız şeyin ucu size girince bagırsunız etiklerinizi daha cok cekeceksiniz
Daha fazla yorum görüntüle