Gezi finansörü Osman Kavala'nın müebbet hapis cezası almasının ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaretler savuran, Gezi Parkı olaylarına karışanları masum, çevreci ve aydın olarak nitelendiren Özgür Özel’in açıklamalarını bir de bu görüntüler eşliğinde izleyin.
-
Mustafa
06.05.2022
15:57
Bunların hayalindeki Türkiye bu hdplileri savunan ermenileri savunan ülkeye zarar verenleri savunan bu ülkenin milletvekili olamaz
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
Ertuğrul
28.04.2022
18:28
Bu lanet mahlukları destekleyenlere lafım. 2 ağaç bahanesiyle onca canı alan ekonomiye balyoz vuran vvatan hainlerini aklamaya çalışan ağzından salyalar akıtan kökü bozuk özgür denen bu mahlukun bu sözlerine rağmen İBB nin yüzlerce ağacı katletmesine gözleriniz kör ise sizleri Allah'a havale ediyorum.
Beğen
/ 6 kişi beğenmiş
-
Asım
28.04.2022
11:16
Vatanını seven arkadaş demiş ki bu adamın yüzünde hiç nur yok, Vallahi adamın içinin kalp karalığı iç organlarının karalığı yüzüne vurmuş nasıl bir ruh hali yaşıyor ise Rabbim sevdiği kulunu sevdirir sevmediği kulunu da aha da Boyle suratının karalığı ile ifşa eder sevdirmez.
Beğen
/ 5 kişi beğenmiş
-
ali
28.04.2022
09:59
çok yazık.. bu kadar hainliği görmeyen ve destekleyenlere.. köpek bile yediği kabı pisletmez..
Beğen
/ 8 kişi beğenmiş
-
Vatanıseven
28.04.2022
02:57
Yahu bu adamın yüzünde hiç nur yok, bunlara ancak hadsiz kişiliksiz vasıfları yakıştırıyorum. Bunların hepsinin geninde var galiba hakaret etmek, bağirmak, çağırmak. Vekil müsfettesi olur bunlardan. Al birini vur ötekine.
Beğen
/ 6 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle