Gezi kalkışmasının sponsoru Osman Kavala'nın müebbet hapis cezası almasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaretler savuran CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e tepkiler gelmeye devam ediyor.

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan da paylaştığı video mesajında CHP'li Özel'e çok sert tepki göstererek şu ifadeleri kullandı;

"ÖZGÜR ÖZEL HADDİNİ ÇOK FAZLA AŞTI"

Gezi Parkı davasında yargı kararını verdi ve suçlular cezalandırıldı. Ülkemize ve milletimize yapılan en büyük ihanetlerden biri olan Gezi vandallığına her zamanki gibi CHP sahip çıktı. Özgür Özel denilen kendini bilmez soykırım iddiasıyla ilgili skandal bir paylaşım yapan Sezgin Tanrıkulu'nu da yanına alıp bir bazın toplantısı düzenledi. Ağzından köpükler saçarak konuşan ve tedavi şart dedirten bir performans sergileyen Özgür Özel haddini çok fazla aştı.

Rezil ifadelerle Cumhurbaşkanımızı hedef aldı ve tehditler savurdu. Neymiş, mahkum edeceklermiş, hesap soracaklarmış.

"15 TEMMUZ'DA GEÇİŞ VERMEYEN LİDER VE SEVENLERİ SENİN ALÇAK TEHDİTLERİNDEN KORKAR MI SANIYORSUN?"

Be densiz Özgür Özel 15 Temmuz'da silahlı darbecilere bile geçit vermeyen bir lider ve sevenlerinin senin alçak tehditlerinden korkar mı sanıyorsun?Be hadsiz Özgür Özel onca devletin düşmanığıyla baş eden ve onların maşalığını yapan terör örgütlerinin başını ezen bir lider ve sevenleri senin gibi bir çapsıza pabuç bırakır mı zanıyorsun?

"SENİN GİBİ BİR KORKAĞA MEYDANI BIRAKIR MIYIZ SANIYORSUN?"

Be seviyesiz Özgür Özel fondaş kameralar karşısında şov yapıyorsun Meclis'ta adeta kuyruğunu sıkıştırarak geçiyorsun. Senin gibi bir korkağa meydanı bırakır mıyız mı sanıyorsun. Halkın yüzde 52'sinin oyuyla seçilmiş bir cumhurbaşkanıyla adam gibi konuşacaksınız. Haddinizi bileceksiniz. Milli iradaye yaptığınız bu rezil saldırılara karşı her zaman ve her yerde hak ettiğiniz yanıtı vereceğiz. 

Yorumlar 419 Yorum Var
  • Ali 30.04.2022 17:50
    Kardeşim bu tilkiye az bile söyledin .manisa nın yüz karası bu adam sinsiliği suratından bellii
  • misafir1 30.04.2022 06:06
    Teşekkürler.Halkın sesi olmuş. Özgür Özel,e hak ettiği cevabı vermiş.
  • Doğan 30.04.2022 04:14
    Seni alkışlıyorum sayın milletvekillerim.
  • şani uzun 29.04.2022 13:53
    adamın hasısın be alpay helal olsun
  • Eyüp Gündüz 28.04.2022 16:10
    Adamsın Alpay Özalan
Daha fazla yorum görüntüle