Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Gezi Parkı davasına gelen tepkilere ilişkin açıklamalarda bulundu. Bozdağ'ın açıklamalarından öne çıkan notalar şöyle:

"Türkiye hukuk devletidir. Kimse yargının üstünde değildir. Kimsenin Cumhurbaşkanımıza had bildirmeye hakkı yoktur. Cumhurbaşkanımızı tehdit edenleri, ant içenleri kınıyorum. Yargıda görev yapan hakimlere dil uzatanları kınıyorum. Kimse kedini hakim veya mahkeme yerine koymamalıdır. Herkesi saygı duymaya davet ediyorum. Türkiye hukuk devletidir. Kimse yargıdan üstün değildir. Türk yargısı bağımsızdır. Ne ABD ne başkası karışamaz."

Yorumlar 2 Yorum Var
  • osmanoğlu2023 26.04.2022 20:34
    Elhamdülillah bir asır dolmadan yurdumuz tam bağımsızlığını ilan etmiş ve bu açıklamalarla perçinlemiştir...
  • canturk 26.04.2022 17:41
    bunların yırtındıkları pkk ya destek cıkıyorlar onları savunuyorlar turkıye dusmanlarını hep saha kaldırıyor desteklıyorlar boluculerı ıcerı attıgında akp bole yaptı dıyerek algı yapıyorlar ama ıstedıklerı gıbı olmadı dıye yargıyı yerden yere vurmaya kendı ıstedıklerını yaparlarsa savunuruz demeye getırıyorlar arkanızda kım var kıme calısıyorsunuz kım ıcın bu kadar saldırı yapıyorsunuz sız devletten yargıdan dahamı buyuksunuz devletin agzını acana cevabı vermesı hakaret edenı ıcerı atması gerekıyor ozgurluk bır yere kadar bu kadar olmaz sıyaset degıldır hakaret