Trabzonspor, 2021-2022 sezonunun 35. haftasında, Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak şampiyon olmayı garantiledi.

Bitiş düdüğü ile birlikte Trabzonsporlu taraftarlar Türkiye’nin bir çok ilinde şampiyonluk coşkusunu yaşamak için sokaklara indi. Kadıköy Bağdat Caddesi’nde ise Fenerbahçeli taraftarlar ile Trabzonsporlu taraftarlar arasında kavga yaşandı.

Trabzonspor bayrağını caddeye asmak isteyen bordo-mavili taraftarlara sarı-lacivertli taraftarlar izin vermedi. Trabzonsporluların, tezahürat yapması ve kutlamalarına tepki gösteren Fenerbahçeli taraftarlar, bordo-mavi bayrakları da ele geçirdi. Tarafların bir süreli tartışması daha sonra kavgaya dönüşürken, araya giren vatandaşlar tarafından taraflar sakinleşti.
 

Yorumlar 11 Yorum Var
  • Lannn bırraakk..! 02.05.2022 22:23
    Bir karadenizli olarak bağdat caddesi sakinlerini,gençlerini tebrik ediyorum...! Bu trabzonsporlular kendilerinden başka tanımıyorlar..!esasında her il bunlara hoop...! Demeli..! herşeyin bir sınırı ,temayülü, haddi var...!kendine saygı istiyorsan..başkalarınada sen saygılı olacaksın..!ne demişler 'haddinden fazla şiddet gayede ki hikmeti yok eder ' bu ne bize heryer trabzon 'şımarıklığı..!? Artık Türkiye de her il Türkiye 'nin ili trabzon neyse van da o....kilis neyse trabzon da o...!kimse kendini üstün görme lüksüne sahip değildir..herkes bunun farkına varmalı..istismar kendilerine zarar!
  • Selçuklu 02.05.2022 20:58
    Dogru yapmışlar Bağdat caddesi denince akla Fener gelir… Trabzon’a Fener bayrağı astırmazlar.. Bağdat caddesinde Trabzon bayrağı asılmaz… nezaman ki Trabzon’da Fener bayrağı asılır ozaman fenerin stafında bile Trabzon bayrağı asılır.. bunda kötü bişey yok… çünkü alğıyla yürüyor herşey federasyona fenerasyon diyorlar ama Fener 8 senedir şampiyon olamıyor hep alğı… Ali Koç gittiğinde tüm kupalara ambarğo koyacağız o varken bizim fenerden bi cacık olmaz … Ali Koç gezici çünkü
  • Yoksul 01.05.2022 22:50
    Bagdat caddesı fenerin degildır gs bjk ts her takım bayrak asar yuruyus yapar izin alarak.
  • Futbol kaini 01.05.2022 21:27
    Fenerbahçe il takımı değildir, İstanbul un Boğaz köprüsüne kadar bu sene TS bayrakları asılacak
  • Futbol Kaini 01.05.2022 21:24
    Demekki futbol değil terör sempatizanlığı görmek istiyorsanız fenerbahçe taraftarına bakmanız lazım
Daha fazla yorum görüntüle