Osmaniye'de bir köy düğününde havaya rastgele ateş açan maganda, o esnada zurna çalan çalgıcıyı kazara öldürdü. Olay Osmaniye'nin Kadirli ilçesine bağlı Kesikkeli köyünde gerçekleşti. Kurşunun zurnacıya isabet etme anı kameralara saniye saniye yansıdı.

Edinilen bilgiye göre ilçeye bağlı Kesikkeli köyünde davullu zurnalı düğün esnasında iki kişi pistte müzik eşliğinde oynarken oynayanların yanında tabanca ile ateş edildi. Ateşlenen tabancadan çıkan kurşun o esnada oynayanların hemen yanında zurna çalan 41 yaşındaki Emre Tıptaş’a isabet etti. Kurşunun isabet ettiği Emre Tıptaş göğsünü tutarak bir kaç adım attıktan sonra kanlar içerisinde yere yığıldı.

Tabancadan çıkan kurşunla vurulan Emre Tıptaş’ı Kesikkeli köyü muhtarı Murat İspir otomobille Kadirli Devlet Hastanesine götürdü. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Emre Tıptaş hayatını kaybetti. Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Tıptaş’ın cesedi Kadirli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Emre Tıptaş’ın düğünde vurulma anı ise an be an kameraya yansıdı.
Jandarma olayın ardından silahı ateşleyen kişiyi yakalama çalışması başlattı.

Yorumlar 112 Yorum Var
  • vatandas 07.05.2022 11:10
    Yasaga ragmen bu hareketi yapanlara ömür boyu hapis cezasi verilmelidir, yoksa bunun önüne gecilmez.
  • Beyhan 06.05.2022 16:08
    Böyle saçma sapan düğün örneği dünyanın neresinde var acaba? Her şeyimiz anlamsız, niçin yaptığımız bellisiz.
  • hamburglu 06.05.2022 10:43
    bu kadar dangalaklik olurmu simdi anliyorum alkohol türkiyede neden pahali adamlar ne icmesini biliyo nede eylenmesini aga bunlar türkmü arapmi türkler bu kadar cahil olamas diyorum ben. olan gariban zurnaciya olmus gerisi yalan ates düstügü yeri yakti gene gene bir sehit verdik
  • avrupali 06.05.2022 10:35
    bu türk milleti ne kadar korkak millet yahu ya bicak ya silah var üzerinde adamin neden bu kadar korkak milletsinis neden silah bicak tasiyonus üzerinizde onun icin Avrupa sizi istemiyo Avrupada 100 senede bir kere böyle olay yasanir türkiyede ise her zaman yasaniyor
  • Mehmet 06.05.2022 10:33
    Sarhoş bir şekilde ateş acarsa olacağı buydu.
Daha fazla yorum görüntüle