CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun mültecilerle ilgili partisinin geri gönderme vaadiyle uyuşmayan açıklamalarına CHP Sözcüsü Faik Öztrak cevap verdi.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • Gece boyacısı 07.05.2022 05:10
    Babanda senin gibiydi ülkeye millete zerre bir faydası olmadı hep senin gibi boş lakırdardı ölüm var ölüm öztırrek ölümden sonraki hayat içinde biraz çalışın. Bir kimse ruhlar aleminde Allah'a verdiği kulluk sözünü şu fani alemde tutmuyorsa o şahsiyetsiz kimseden hiç kimsenin bir umudu olmasın hani derler ya anasına babasına saygısı vefası olmayanın kimseye olmaz diye. Heh işte bunlar daha beterini yapıyorlar kendisini ve cümle cihanı yoktan yaratan Rabbimize olan kulluk sözünü tutmayan biri yada birileri millete nasıl bir faide sağlayacak azıcık akledin kardeşlerim vallahi billahi hesap günü veremeyeceğiniz hesaplara kalkışıyorsunuz bunlara oy vererek biraz silkelenin yahuuu...!
  • Kırk4 07.05.2022 00:21
    Biz de Müslümanız, onlar da Müslüman. Bunda anlaşılmayacak bir şey var mı? Bu ülkede yabancı olarak görülen tek azınlık, kendini Müslüman olarak nitelendirmeyenlerdir. Güle güle, bu toplumda chplinin yeri yok!
  • Çetin 07.05.2022 00:01
    Bunlar kurgu sen kendini inandır chp sözcüsü sizin işiniz algı, yalan ve dolan milleti düşündünüz 80 yıldır gördük nasıl düşündüğünüzü verdiğiniz sözler buradan aya yol olur utanmazlar
  • İklimdeğişikliği 07.05.2022 00:00
    Hükümetimizden ricam şu chp belediyelerini bir teftişde bulunsalar acaba kaçak göçmen çalıştırıyorlarmı zor işlerde ?Sigortasız ve asgari ücret altında çalıştırmışlarmı bir araştırma yapılsa diyorum. 2 yıl içinde taahhüt veriyormuş güya millete chp sözcüsü öztrak.sizi gayet iyi biliriz işinize ve çıkarınıza geldiği gibi insanları sömürmeyi iyi bilirsiniz.
  • İklimdeğişikliği 06.05.2022 22:25
    Seçilirseniz gönderirsiniz inş.))
Daha fazla yorum görüntüle