İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kendisini Karadeniz turu yaptığı esnada özellikle gazeteci Nagehan Alçı ile çektirdiği fotoğraf nedeniyle eleştirenlere sert yanıt verdi. Daha önce İmamoğlu'na destek veren Şahan Gökbakar, Atilla Taş, Fazıl Say ve Athena Gökhan gibi isimleri topa tutan İmamoğlu, konuşma esnasında parmağını sallayarak "Akıllı olmaya davet ediyorum. Vız gelir tırıs gider. Hiç umurumda değil" dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz turu sonrası ortaya çıkan görüntü çok konuşuldu. İmamoğlu'nun Karadeniz gezisinde söylediği ve yaptıklarından çok verdiği poz gündem oldu.

Fazıl Say, Şahan Gökbakar, Gökhan Özoğuz ve Atilla Taş gibi isimler Nagehan Alçı'nın da kadrajına girdiği poz nedeniyle İBB Başkanı'na tepki gösterdi. İBB Başkanı'na verdiği desteği geri çekeceklerini açıklayan isimler sosyal medyadan paylaşımlarıyla İmamoğlu'na demediğini bırakmadı.

ONGUN'UN AÇIKLAMALARI TEPKİLERİ ARTIRDI

İBB Sözcüsü Murat Ongun'un sert eleştirilerin ardından "Biz o tartışmaları önemsemiyoruz. Topu topu 200-300 kişinin kendi aralarındaki yorumlarıdır" sözleriyle ortalık iyice karıştı. Tepkiler daha da büyüdü.

PARMAK SALLADI AKILLI OLUN DEDİ

İmamoğlu "Bir fotoğraf üzerinden kurban etmeye çalışan insanlar olabilir, ama bu kardeşiniz için vız gelir tırıs gider. Hiç umurumda değil." sözleriyle kendisine yüklenenlere çıkıştı. Hızını alamayan İmamoğlu "Anlamaya çalışmadan bu tarz girişimleri yapanları, akıllı olmaya davet ediyorum." diyerek bombanın pimini çekti.

İMAMOĞLU BİR GÜN SONRA GERİ ADIM ATTI: ÖZÜR DİLİYORUM

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, tepki çeken “Vız gelir tırıs gider" ifadesinden dolayı özür diledi. 

Yorumlar 177 Yorum Var
  • durum 08.05.2022 21:46
    O oylarda sana vız geldi tırıst gidecek...
  • ahmet 07.05.2022 19:59
    i am okeyyyy
  • Bozok 07.05.2022 18:35
    Nagehan alçı küçük bir detay değildir.
  • Halıl 07.05.2022 18:07
    herşey çok güzel olmuyor..Istanbulu batırdı..borç 45 katrılyon..hıçbırşey yapmadı..pkk doldurdu..bu adam bu memleketın adamı değil..bu bellı oldu..gücü başka yerlerden aldığı bellı oldu..yemeklerı boşuna İngılız Amerıkan buyukelçılerle yedığinden anlaşılıyor..Adam tam bır balon..
  • dedeoğlu 07.05.2022 17:57
    Sanki; Yandaş sanatçıların hepsi elbirliği yapmış, öyle yada böyle bahanelerle, İmamoğlunu medyanın 1.sayfalarında tutmaya çalışıyorlar. Aldanmayın bu tür haberlere, hepsi danışıklı dövüş. Tek amaçları sürekli ama sürekli 7/24 gündemde kalmak.
Daha fazla yorum görüntüle