Aydın Kuşadası'nda bir spor salonunda iş yeri sahibi ile müşteri arasında tartışma yaşandı. Öfke patlaması yaşayan müşteri, spor salonunun önüne parkedilmiş iş yeri sahibinin otomobilini eline aldığı sopa ile paramparça etti. O anlar cep telefonu kamerasıyla anbean kayda alındı.

Olay, İkiçeşmelik Mahallesi'nde bir spor salonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mahallede faaliyet gösteren spor salonuna giden 3 kişi, iş yeri sahibi ile 'yan bakma' meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Daha sonra dışarıya çıkan öfkeli grup, salon sahibine ait otomobili, ellerine aldıkları sopalar ile önce camına daha sonra kaporta ve dikiz aynalarına vurarak paramparça etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Eli sopalı şüpheliler ile salon sahibi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Her iki taraf da birbirinden şikâyetçi olurken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Dede Dedi 07.05.2022 14:07
    Artık insan değiliz. Ama neciyiz orasını bilemem. İnsanda şeref olur. Bunu neden yaptı, kim haklı kim haksız belli değil. Orası bizim işimiz de değil. Ama şurası kesin ki: İnsanlıktan çıktık.
  • ahmet 07.05.2022 14:04
    Polis araçlarını da parçalamadılarsa buna da şükür...
  • Vatansever 07.05.2022 13:07
    Tutuksuz yargılanmak üzere serbestler...
  • murtaza 07.05.2022 13:01
    herzamanki gibi olay biter ,polis zabıt tutmaya gelir, çoğu zaman polis geç gelir