Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Divan Kurulu'nda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili sert ifadeler kullandı. Koç: Fenerbahçe kulübüne bordo mavi kravatla geliyor. Bir de utanmadan Fenerbahçe'ye hakaret edilen kitap hediye ediyor. Umarım Fenerbahçelilerin, Ekrem İmamoğlu'na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez, açıklamasını yaptı
 

Yorumlar 18 Yorum Var
  • Ali Koç 08.05.2022 22:05
    Ali Koç ve bütün Koç grubu İmamoğlu hakkında konuştukça İmamoğlu ancak yükselir. Anlayan anladı…
  • TencereKapak 08.05.2022 22:02
    Al birini vur ötekine. İkisi de kendi kusurlarını ortmek icin hesap peşinde, SAMİMİYETSİZLER. Menfaatleri birleştiğinde can ciğer olurlar.
  • Zırvalik 08.05.2022 21:59
    Ne sacma bir konuşma, neresinden tutsan elde kalır. Trabzon bu şehrin takimi degil mi, milyonlarca Trabzon taraftarı bu sehirde yok mu, bu takım ülkenin sampiyonu olmuş, bu il bu ulkenin ili değil mi, sadece Fenerbahçe mi, bu sehrin takımı, ayrıca, üç büyükler bitti artık, Başakşehir de bu sehrin büyüklerinden. Diger yandan bakarsak, İmamoğlu nun cebinde mi Trabzonlular,hepsi ona mi oy veriyor , hdp, chp cepte bir de mağdur oldukları noktadan destekleyerek Trabzonlu milliyetçileri çekeyim mi düşünüyor, oyleyse niye canak tutuyorsun. Sen tepki gösterip büyütmesen, kimse olayı anlamayacaktı bile.
  • Dadas 08.05.2022 20:41
    Bir futbol sever olarak, Ilimin takininin disinda baska bir takimida tutmam ama bir erzurumlu olarak Anadolu Trabzonsporuda sever ve başarılı olmasını da isterim. Ancak bir siyasetçinin siyasetini bir takım veya bir bolge üzerinden yurutnesinide doğru bulmam. Bu tutum en basta Trabzonspora zarar verir. Ben Trabzonlularin yerinde olsam trabzonspora dusman olusturan bu davranışını en basta ben kinardim.
  • Malatyali 08.05.2022 11:35
    Baskan simdi gercekten baskanimiz oldun helal olsun
Daha fazla yorum görüntüle